Uusimmat

Hugh Jackmanin Wolverine palaa valkokankaalle jo ensi vuonna?

03.11.2015 10:28 Tatu Junni

Hugh Jackman tähdittää talvella 2017 Wolverinen kolmatta sooloelokuvaa. Ahmamutantin paluuta ei kuitenkaan jouduta odottamaan puoltatoista vuotta.

Le Journal de Montréal -lehden mukaan X-Men: Apocalypseen kuvataan uusia kohtauksia Montrealissa ”muutaman viikon ajan”. Yksityiskohdista ei tiedetä vielä sen tarkemmin, mutta kuulemma ”Hugh Jackman on läsnä kuvauksissa”.

Virallisesti 20th Century Fox ei ole lehden tietoja vahvistanut, mutta koska Jackmanin X-pesti on loppumassa, ei olisi mikään ihme, että studio haluaa ottaa miehestä kaiken ilon irti, kun se on vielä mahdollista.

1980-luvulle sijoittuva X-Men: Apocalypse saa ensi-iltansa toukokuussa 2016.

Elokuvan pääosissa nähdään James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult,  Alexandra Shipp, Sophie Turner, Tye Sheridan, Kodi Smit-McPhee, Lana Condor, Oscar Isaac, Ben Hardy ja Olivia Munn.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat