Uusimmat

Windows XP SP3 29. huhtikuuta?

16.04.2008 12:07 Ville Suvanto

Netissä liikkuvien tuoreimpien huhujen mukaan Microsoft on julkaisemassa Windows XP:n kauan odotetun Service Pack 3:n eli SP3:n vielä tämän kuukauden aikana. Neowin-sivuston mukaan julkaisu tapahtuu laitevalmistajien, volyymilisenssien omistajien, Connect-asiakkaiden sekä MSDN:n ja Technetin tilaajien keskuudessa 21. huhtikuuta. 29. päivä se saapuu saataville Microsoft Updateen, Windows Updateen ja Microsoft Download Centeriin, ja Windows XP:n automaattinen päivitys tarjoaa sitä asennettavaksi kesäkuun 10. päivästä lähtien. Microsoftin virallisen lausunnon mukaan SP3 julkaistaan kesäkuun loppuun mennessä.

Windows XP SP3 on kokenut useita myöhästymisiä ja alun perin se piti julkaista jo vuoden 2006 jälkimmäisellä puoliskolla. Sen jälkeen julkaisua siirrettiin vuodella vuoden 2007 jälkimmäiselle puoliskolle ja viimeisimmän kerran vuoden 2008 ensimmäiselle puoliskolle.

Microsoftin sanojen mukaan SP3 on pääasiassa bugeja, vakautta ja suorituskykyä korjaava päivitys ja se sisältää 1073 korjausta. Netissä on reilusti erilaisia testejä, joissa verrataan Windows XP SP3:a ja SP2:ta, ja esiversioiden perusteella SP3 tuo reiluhkonpuoleisesti lisää suorituskykyä.

Neowin, Windows XP SP3 Release Dates

Muropaketin uusimmat