Uusimmat

Assassin’s Creed kilpailu, voita tuotepaketti

25.04.2008 07:31 Sampsa Kurri

Muropaketti on eDomen ja Ubisoft Nordicin mukana järjestämässä Assassin’s Creed -kilpailua, jossa on tarjolla viisi Assassin’s Creed -tuotepakettia. Tuotepaketit sisältävät kukin Assassin’s Creed Limited Edition PC-pelin, Assassin’s Creed -hupparin sekä Altair-figuurin.

Assasin’s Creed julkaistiin konsoleille viime talvena ja upouusi PC-versio jakaa sisällöllisesti konsoliversioidensa murheet, mutta tarjoaa silti parhaimmillaan tunnelmallisen seikkailun historiallisen Palestiinan maisemissa. Vuoteen 1191 sijoittuvassa salamurhaajasimulaatiossa pelin päähenkilö kokee ristiretken tapahtumia takaumien kautta. Koko peliä värittää vahvasti pilottijakson meininki, jossa keskitytään pohjustamaan tulevia paljastuksia.

Peli on graafisesti hyvin näyttävä ja samalla raskas, joten kuvanlaatuasetuksia voi joutua säätämään tovin ennen kuin peli pyörii sulavasti hieman vanhemmilla kokoonpanoilla. Assasin’s Creed on myös esiintynyt Muropaketin uutisissa viime aikoina pariin otteeseen sen DirectX 10.1 -tukeen liittyvien ”sekoilujen” ansiosta. Ensin Rage3D-sivusto testasi noin 20 % nopeuslisän DX10.1-optimoinneilla, mutta myöhemmin pelin kehittäjä ilmoitti poistavansa tuen seuraavassa päivityksessä, sillä se jättää yhden tekstuureiden laatuun vaikuttavan renderöintivaiheen pois.

Käy osallistumassa kilpailuun eDomen sivuilta vastaamalla yhteen monivalintakysymykseen. Kilpailu on avoin 19.5.2008 saakka. Voittajat ilmoitetaan eDomen sivuilla. Osallistujen tai voittajien tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Osallistujille ei lähetetä ensimmäistäkään kilpailuun liittymätöntä viestiä tai puhelinspämmiä.

eDome, Voita upea Assassin’s Creed -tuotepaketti – peli, huppari ja figuuri