Uusimmat

Huhupartio: Destiny 2 nähdään myös PC:llä

Destiny: Rise of Iron

28.09.2016 16:15 Miikka Lehtonen

Destiny 2. Nimi, joka herättää paljon hämmennystä ja nostaa esiin runsaasti kysymysmerkkejä. Millainen se on? Milloin se ilmestyy? Mille alustoille se ilmestyy? Huhujen mukaan jälkimmäinen näistä voi saada vastauksen, joka ilahduttaa monia.

Bungien Destiny on alkuvaikeuksien jälkeen muokkautunut hyväksi ja toimivaksi räiskintä-MMO:ksi, joka olisi kaivannut lähinnä enemmän sisältöä kuin sille julkaistiin. Niin, ja tietenkin myös PC-version. Pelihän julkaistiin konsoleille, mutta tietokonekansa jäi rannalle ruikuttamaan.

Pelisaitti Kotakun lähteiden mukaan Destiny 2 tulisi korjaamaan tämän puutteen ja ilmestymään siis Xbox Onen ja PlayStation 4:n ohella myös PC:lle. Uutiset tulevat kuulemma Activisionin sisäisestä tiedotustilaisuudesta, jolle antaa lisäuskottavuutta se, että asiasta saitille kertonut lähde oli samaan syssyyn paljastanut muitakin yksityiskohtia, joita saitin toimittaja oli jo aiemmin kuullut luotettavaksi tiedetyiltä tietolähteiltä.

Activisionin syväkurkku tiesi myös kertoa, että Destiny 2 tulee olemaan aika erilainen peli kuin se alkuperäinen. Väitteiden mukaan peli tulee rakentumaan suurempien alueiden ympärille, joista löytyy MMO-tyylisiä kyliä ja kaupunkeja omine asukkeineen ja paljon alkuperäistä Destinyä monipuolisempine tehtävineen.

Eeppistä projektia varten Bungie on saanut apua Vicarious Visionsilta, joka on aiemmin tullut tunnetuksi muun muassa Skylanders-peleistä.

Lähde: Kotaku