Uusimmat

Ridley Scott viljelee Alien-kauhua myös virtuaalitodellisuudessa

04.01.2017 11:44 Muropaketin toimitus

Ridley Scottin ohjaama Alien: Covenant saa ensi-iltansa toukokuussa. Elokuvateatterien lisäksi xenomorphit pääsevät irti myös virtuaalitodellisuudessa.

The Fox Innovation Lab on yhdistänyt voimansa Ridley Scottin kanssa, uutisoi Variety. Lopputuloksena on ”Alien-virtuaalitodellisuuskokemus”, joka julkaistaan kaikilla merkittävimmillä VR-laitteilla.

Sisällöstä on toistaiseksi pysytty vaitonaisina, mutta The Fox Innovation Lab lupaa ”pelkoa ruokkivaa matkaa Alien-universumin syövereihin”. Ridley Scottin valvomassa VR-kokemuksessa tehtävänä on seikkailla vieraissa ympäristöissä ja osallistua tarinaan, jossa jokainen valinta voi tuoda mukanaan nopean kuoleman. Käytännössä luvassa lienee naamalle syöksyviä facehuggereita ja avaruusalusten ahtaiden käytävien sisustamista sisäelimillä.

Alien: Covenant VR Experience on Fox Innovation Labin toinen VR-seikkailu. Ensimmäistä kertaa elokuvien maailma laajennettiin virtuaalitodellisuuteen The Martianin merkeissä. Myös se oli Ridley Scottin ohjaama scifi-seikkailu.