Uusimmat

Sony esitteli Xperia L1 -puhelimen

21.03.2017 17:25 Muropaketin toimitus

Sony on esitellyt uuden, keskiluokkaan asettuvan älypuhelimen. Xperia L1 on 5,5-tuumaisella näytöllä varustettu älypuhelin, jonka järjestelmäpiirinä on MediaTek MT6737T.

Keskusmuistia puhelimesta löytyy kaksi gigatavua ja tallennustilaa vain 16 gigatavua. Muistikorttipaikka avittaa luonnollisesti tallennustilan lisäämisessä. Takapuolen kamerassa on megapikseleitä 13, ja sen aukkoarvo on f2.2. Etupuolen selfie-kamera on viiden megapikselin versio.

Akun kapasiteetiksi valmistaja kertoo 2650 milliampeerituntia. Käyttöjärjestelmänä on Android 7.0 Nougat Sonyn omalla käyttöliittymällä. Sony mainostaa omaa Xperia Actions Engine -toimintoaan, joka valmistajan mukaan osaa säätää laitteen asetuksia automaattisesti käyttäjän elintapojen mukaan. Se esimerkiksi asettaa päälle ”ei saa häiritä”-tilan ja himmeämmän näyttötilan yön ajaksi.

Puhelin tulee saataville mustana ja valkoisena. Perusvärien lisäksi joillekin markkina-alueille tuodaan myös vaaleanpunainen versio. Puhelin saapuu kauppoihin huhtikuun lopulla, mutta hintaa Sony ei vielä ole paljastanut.