Uusimmat

Sony kiusoittelee erikoisella MWC-tiiserillä

20.02.2018 13:02 Muropaketin toimitus

Sonyn MWC-julkistuksista ei ole toistaiseksi tihkunut julki mitään sen erikoisempaa. Yhtiön uusi minimainosvideo kuitenkin kohottaa kulmakarvoja.

Mitään konkreettista allanähtävällä videolla ei paljasteta. Kovin paljon mielikuvitusta ei kuitenkaan tarvitse käyttää saadakseen vihjeen erittäin mielenkiintoisesta uutuudesta. Videolla näkyy pelkästään kämmen, jolla laskeutuu useita viivoja, jotka aluksi ovat suoria, sitten kaartuvat ja lopuksi suoristuvat taas. Lopuksi ruutuun pamahtaa #SONYMWC-hashtag ja päivämäärä 26.02.2018.

Kyseessä voi toki olla pelkästään graafikon idea, jolla ei ole mitään tekemistä Mobile World Congressissa julkaistavien tuotteiden kanssa. Samaan aikaan mieltä kutkuttelee ajatus useilta eri valmistajilta odotettavista taittuvista älypuhelimista. Olisiko yllättäen Sony ensimmäinen sellaisen markkinoille tuova valmistaja? Tänä vuonna koettiin jo yksi jättiyllätys, kun sormenjäljenlukijan näyttölasin alle piilottikin ensimmäisenä Vivo, ei Samsung, Apple tai joku muu perinteisistä mobiilialan edelläkävijöistä.