Uusimmat

Ohi on! Toimituksen suosikkipelit vuodelta 2013 olivat…

04.01.2014 12:00 Jukka O. Kauppinen

Menihän siihen parisen viikkoa, mutta saatiinhan ne toimituksen suosikkipelien listat lopulta kaikki ulos! 2013-listailu oli suositumpaa kuin ikinä aiemmin, joten jumpe, listojen kanssahan joutui ihan pulaan, kun jutut piti saada kasaan ja taitettua ennen lomille lompsimista.

Toimituksen suosikeissa kukin tiimiläinen mietti viisi suosikkipeliään vuodelta 2013, minkä lisäksi pyysimme tärppäämään myös yllättävimmän pelin sekä vanhuksen, joka sai yhä peliaikaa.

Kerrataanpa siis vielä, aikajärjestyksessä vanhimmasta listasta uusimpaan:

Toimituksen suosikkipelit 2013: Janne

Janne Mikola tarttui KAR 98:aan ja jakoi oikeutta mm. peleissä Battlefield 4, Arma 3 ja Shadowrun Returns

Toimituksen suosikkipelit 2013: Mats

Minne menee Mats Kyyrö? Kohti apokalypsiä, ainakin Metro Last Lightissa. Tuovatko Tomb Raider tai Shadow Warrior pelastuksen? Ken tietää?!

Toimituksen suosikkipelit 2013: Leevi

Leevi Rantalalle kelpasivat sotapelit! Hui! Tyyliin Dawn of the Zeds 2nd Edition, XCOM: Enemy Within ja Napoleon’s Campaigns.

Toimituksen suosikkipelit 2013: Heikki

Minne meni Heikki Takala? Mättämään mörköjä peleissä The Last of Us, Baldur’s Gate 2 ja Amnesia: A Machine for Pigs.

Toimituksen suosikkipelit 2013: Kalle

Kalle Laakso käytti vuotensa ei uinuen, vaan toimien. Enimmäkseen hyvän puolesta, kiitos mm. Splinter Cell: Blacklist, Diablo 3 ja Metal Gear Solid HD.

Toimituksen suosikkipelit 2013: Lasse

Lasse Haveriselle jämäkkä on kaunista. Siksi vuoden suosikit tarjoavat niinkin jykeviä esimerkkejä kuten Command – Modern Air Naval Operations, Xenonauts ja Game Dev Tycoon.

Toimituksen suosikkipelit 2013: Julius

Julius Jamsén pusertui suosikkeihinsa nautinnollisten pelikokemusten kautta. Niitä olivat tarjonneet muun muassa Kingdom Hearts HD 1.5 ReMIX, The Wolf Among Us ja League of Legends.

Toimituksen suosikkipelit 2013: Teemu

Teemu Viemerön suosikkilistalta löytyy niin mainstremiä kuin outouksiakin, kuten Angry Video Game Nerd Adventures, Game Dev Tycoon ja Deus Ex: Human Revolution – Director’s Cut.

Toimituksen suosikkipelit 2013: Simon

Simon Elo katsoo maailmaa Sega-laseilla, mutta mahtuu miehen pelikirjastoon muutakin kuin Sonic All-Stars Racing: Transformed – kuten The Last of Us ja Lego Lord of the Rings.

Toimituksen suosikkipelit 2013: Miikka

Miikka Lehtoselle 2013 oli hienoa aikaa. Siitä kiitos Tomb Raiderille, Persona 4 Goldenille ja Papers, Pleaselle.

Toimituksen suosikkipelit 2013: Jukka

Jukka O. Kauppinen viihtyi pelirintamalla muun muassa Grand Theft Auto V:n, Rock Band 3:n ja Far Cry 3 Blood Dragonin parissa.

Toimituksen suosikkipelit 2013: Niklas

Niklas Isberg nautti vuodesta muun muassa Bioshock Infiniten, Ni No Kuni: Wrath of the White Witchin sekä Guacameleen parissa.

Toimituksen suosikkipelit 2013: Mikael

Mikael Miilumäki koki vuoden varsin seikkailupainotteisesti, nauttien mm. peleistä BioShock: Infinite, Ni No Kuni: Wrath of the White Witch ja The Wonderful 101.

Toimituksen suosikkipelit 2013: Eric

Eric Hartin ei antanut sisäisen taistelupelaajansa vaistojen viedä miestä mäkeen, vaan pelivalikoima heitteli laidasta laitaan – olihan siellä sellaisia ihmetyksiä kuin Rayman Legends, Saints Row IV ja The Stanley Parable.

Toimituksen suosikkipelit 2013: Antti

Antti Mutta yllätti koko poppoon läimäisemällä koko tiimin erikoisimman, omaperäisimmän ja mobiileimman suosikkilistan, jolta löytyivät mm. Oceanhorn, Ridiculous Fishing ja Crabitron.

Toimituksen suosikkipelit 2013: Juho

Juho Anttila matkasi mahtavilla linjoilla. Vuoden suosikeissa kun oli vain ihan pikkuindietä tyyliin Assassin’s Creed IV: Black Flag, Tomb Raider ja Elder Scrolls V: Skyrim.

Toimituksen suosikkipelit 2013: Tero

Tero Lehtiniemi keskittyi seikkailuhommiin. Sopiihan se hyvin miekkabarbaareille, jotka tykkäävät esimerkiksi Fire Emblem: Awakeningista, Rainista ja Persona 4 Goldenista.

 

Vielä ehdit osallistua: