Uusimmat

Tänään tv:ssä: Kaksi keskenään ihan erilaista Marvel-elokuvaa – Kumpi on mielestäsi parempi?

02.09.2019 08:06 Muropaketin toimitus

Suomen televisiossa nähdään tänään Thorin ja Deadpoolin valkokangasdebyytit. Molemmat elokuvat alkavat samaan aikaan, joten tavallaan luvassa on kaksintaistelu katsojista.

Nelosella kello 22.00 alkavassa Thorissa ”Odin (Anthony Hopkins) on juuri kruunaamassa voimakasta ja taitavaa Thoria (Chris Hemsworth) satumaisen Asgardin kuninkaaksi, mutta päätyy viime hetkellä lähettämään tämän Maahan kouluttautumaan ihmisten pariin. Voimistaan ja vasarastaan riisuttu Thor törmää maan pinnalla Jane Fosterin (Natalie Portman) johtamaan fyysikkoryhmään ja aloittaa taistelun supervoimiensa takaisin saamiseksi. Vähitellen sankarista kasvaa turvallisuuden korvaamaton puolustaja.”

Subilla kello 22.00 alkava Deadpool puolestaan ”kertoo kuinka entinen erikoisjoukkojen jäsen ja nykyinen palkkasotilas Wade Wilson, saa luvattoman kokeen jälkeen kiihtyneet parantumisvoimat ja kehittää alter egokseen Deadpoolin. Uudet kyvyt ja musta kieroutunut huumorintaju apunaan Deadpool etsii käsiinsä miehen, joka melkein tuhosi hänen elämänsä.”

Kumpi elokuvista on enemmän mieleesi? Kerro mielipiteesi alla.

Oma suosikkini on...

Katso tilanne vastaamatta