Uusimmat

E3 2015: The Last Guardian kuvina

16.06.2015 16:16 Jukka O. Kauppinen

Miikka ehtikin jo aamulla heruttelemaan Team Icon ja Sonyn uutisilla jo kertaalleen kadonneesta ja ikuisuusprojektin tasolle taantuneesta The Last Guardianista. Nyt pelistä olisi tarjolla lisätietoja ja kuviakin!

Kerrataanpa:

The Last Guardian on niitä pelaamisen viimeisiä ikuisuusprojekteja. Peli esiteltiin ensi kertaa E3-messuilla vuonna 2007, eikä siitä paria hassua vilausta lukuunottamatta olekaan sitten juuri mitään kuulunut. Copyrightkin on ehtinyt vanhenemaan pariin kertaan Team Icon kehittäessä peliään suljettujen ovien takana.

E3:n kynnyksellä alkoi kuulua kummia, kuten huhuja siitä, että PlayStation 4:n suunitellut pitkän linjan peliveteraani Mark Cerny olisi kiinnitetty projektiin tarkoituksena saada vihdoin aikaan jotain valmista. Tiedä sitten, onko huhuissa perää, mutta jotain sieltä nyt on tulossa, sillä peli nähtiin taas E3-messuilla. Alustana on nyt PlayStation 4 ja pelin pitäisi ilmestyä vuonna 2016. Jäädään odottelemaan!

Sonyn JAPAN Studio kertoo nyt, että peli on tosiaan yhä työn alla ja luvassa on ”herkkä, koskettava tarina luottamuksesta ja ystävyydestä.”

Pieni poika ja valtava hirviö nimeltään Trico. Siitä on fantasiaseikkailu tehty.

 

Lisää upeita pelivideoita (e)Domen videokanavalta osoitteesta https://www.youtube.com/user/wwweDomenet

 Lisää E3-messuiltakaikki E3 2015 -uutiset

RSS: https://muropaketti.com/pelit/feed