Uusimmat

Vuoden pettymys: Windows Vista

18.12.2007 19:14 Ville Suvanto

PC World on listannut vuoden 2007 15 suurinta pettymystä. Listan peräpäästä löytyy Amazon Unbox -videopalvelu ja 13. sijalta yleisenä isompana ryppäänä yhteisöt, joihin on lueteltu muun muassa Facebook, Flickr ja MySpace sekä pitkä lista pienempiä sivustoja. PC World uumoilee näille synkkää tulevaisuutta ja uskoo parin vuoden päästä suurimman osan sivustoista olevan kuolleita ja kuopattuja.

Sijalta 12 löytyy internetin tietoturva, seuraavana Microsoftin Zune-mediasoitin ja yhdeksänneltä sijalta samaisen yrityksen Office 2007 -toimisto-ohjelmistopaketti. 8. sija on pyhitetty Applen Leopard-koodinimelliselle Mac OS X 10.5 -käyttöjärjestelmälle, viidentenä on iPhone-puhelin, neljäntenä Yahoo!, kolmantena vielä erikseen mainittuna Facebook ja toisena teräväpiirtoformaattien välillä käytävä sota.

Vuoden 2007 suurimmaksi pettymykseksi PC World kuitenkin nimitti Microsoftin Windows Vista -käyttöjärjestelmän. Listaa tutkiessa Microsoftilta tuotteita tulee vastaan kolme kappaletta ja Appleltakin niitä löytyy kaksi kappaletta.

PC World, The 15 Biggest Tech Disappointments of 2007