Uusimmat

Englannissa varastettiin miljoonan pelipotti – kaksi kertaa!

30.09.2008 11:37 Miikka Lehtonen

Englannissa eletään vahvojen Robin Hood -periaatteiden mukaan, sillä paikallisia poliisivoimia viedään tällä hetkellä 100-0. Varkaat pöllivät nimittäin ensin miljoonan euron edestä pelejä, mutta tämä ei suinkaan riittänyt kelmeille.

The Sun kertoo tapauksesta, jossa brittivarkaiden haltuun oli päätynyt rekkalastillinen PlayStation 3:n pelejä, muun muassa yli 16 000 kappaletta Brothers in Arms: Hell’s Highway -pelejä. Yhteensä yli miljoonan euron arvoinen saalis saatiin takaisin Leedsin kaupungissa tehdyssä ratsiassa, mutta tarinamme ei lopu tähän.

Varkaat nimittäin murtautuivat poliisin varikolle Northamptonissa ja pöllivät rekka-autonsa peleineen takaisin. Pelien nykysijainnista ei ole tietoa, mutta poliisien mukaan johtolankoja on. Tutkimuksen kohteina ovat muun muassa eBay, sekä paikalliset peliliikkeet, joita on ohjeistettu valvomaan epäilyttäviä pelikaupustelijoita.

Ubisoft osoitti harvinaisen hyvää komiikan tajua ilmoittamalla peliä odottaville pelaajille, ettei syytä huoleen ole, sillä firma on toimittamassa markkinoille vahvistuksia laskuvarjolla. Ja tähän sitten rumpusoolo.

Lisää aiheesta

Ohjelmistopiratismin hinta: 48 miljardia taalaa

Piraatit nakersivat 48 miljardia dollaria

Piraatti sai seitsemän vuoden kakun

Piraattisivustosta 111 miljoonan dollarin korvaukset

Ubisoftin virallinen pelipäivitys olikin piraattiporukan kräkki

Lue myös

PlayStation 4 jo ennen vuotta 2011?

Tsekkaa Xbox 360:n uusi käyttöliittymä