Uusimmat

Simupilottien yhteisösivusto sulkeutui maksuvaikeuksien takia

07.06.2010 15:10 Jukka O. Kauppinen

IL-2-simua lennelleiden virtuaalilentäjien suosima foorumi All Aircraft Arcade on sulkeutunut todennäköisesti lopullisesti. Sivustolla on keskusteltu ahkerasti IL-2-simusta, mutta monille saitti on ollut kultaakin kalliimpi paikka pelien modien, karttojen, uusien koneiden sun muun fanien tekemän sisällön jakamiseen. Sivusto on kuitenkin suljettu varsin perinteisen ongelman takia.

Sivuston nettiosoitteen alkujaan rekisteröitynyt henkilö ei näet ole enää pätkääkään kiinnostunut sivusta tai sen maksujen hoitamisesta. Vaikka pelaajayhteisö yritti maksaa sivuston nettiosoitteen vuosimaksuja, ei palveluntarjoaja hyväksy maksua kuin osoitteen alkuperäiseltä haltijalta. Haltija puolestaan ei vastannut yhteydenottoihin, joten sivuston käyttäjät ovat joutuneet surukseen toteamaan, että sinne se saitti menee. Internet-viemäriin.

Ei ihan ensimmäinen eikä myöskään viimeinen kerta, kun näin käy. Muistakaapa nettisivujen ylläpitäjät ja käyttäjät tarkistaa, että nettiosoite on voimassa jatkossakin ja että tiedätte, kuka sivun osoitteen omistaa.

Lue myös

Arvostelu: Split/Second Velocity (PC, PS3, Xbox 360)

Greenpeace: Nintendo vähät piittaa ympäristöstä

Huhupartio: Nintendo 3DS on melkein yhtä tehokas kuin Xbox 360

PlayStation 3 ja Final Fantasy XIII vievät Sonyn taas oikeuden eteen