Uusimmat

Mass Effect 2 saa demon ja lisää tarinoita

14.06.2010 18:15 Jukka O. Kauppinen

BioWare julkaisee tänään pelattavan demon Mass Effect 2 -roolipeliinsä sekä Xbox 360:lle että PC:lle. Tänään julkaistavan demon lisäksi Bioware/EA kertovat julkaisevansa peliin uuden lisäosan. Overlord-tarina tuo mukanaan viisi uutta aluetta tutkittavaksi.

Seikkailun demo esittelee Mass Effect -universumia uusille pelaajille ja sisältää pelin kaksi ensimmäistä tehtävää sekä yhden bonustehtävän. Pelaaja ohjastaa komentaja Shepardia, jonka täytyy paeta Cerberuksen avaruusasemalta sen kaappauksen aikana. Pelaaja voi myös hypätä suoraan myöhempään tehtävään, jossa Shepardin täytyy pelastaa paatunut ja vaarallinen rikollinen Subject Zero tarkoin vartioidulta vankila-alukselta.

BioWare julkaisee demon yhteydessä myös “tarina tähän mennessä” -henkisen videon, jossa Martin Sheen kertaa pelimaailman aiempia tapahtumia.

Overlord-lisäri puolestaan tuo mukanaan uuden tarinan, viisi uutta aluetta ja kaksi uutta saavutusta. 15. kesäkuuta julkaistava DLC maksaa 560 Microsoft- tai BioWare-pistettä.

Lisätietoja: http://masseffect.bioware.com

Lisää aiheesta

Mass Effect 2 (PC, Xbox 360)

Loppuvuodesta 2007 ilmestynyt Mass Effect oli vuoden ja siihen mennessä koko Xbox 360 -konsolin parhaita pelejä. Pikkuvioilta ei vältytty, mutta Biowaren vankalla kokemuksella   eeppinen scifitarina yhdistettiin sujuvaan toimintaroolipeliin. Lopputulos oli todella vaikuttava kokemus.

Nyt, yli kaksi vuotta myöhemmin, kauan odotettu jatko-osa on viimein täällä. Paljon on muuttunut, paljon on pysynyt. Millainen onkaan lopputulos? Nostokuvaa vilkaisemalla voi jo päätellä, ettei ainakaan ihan katastrofi.

Lue myös

E3dome: Mitä Microsoftilta on odotettavissa?

E3dome: Reilu minuutti Dead Space 2 -videohuikeutta

Playboyn puputytöt ilahduttavat zombimetsästäjää

Uudet liikeohjaimet kiinnostavat vain murto-osaa ostajista