Uusimmat

Dragon Age: Origins saa DLC-jatkoa jo ensi viikolla

30.12.2009 13:00 Miikka Lehtonen

Dragon Age Origins, siinä se minun vuoden pelini taitaa olla. Enkä luultavasti ole yksin, sen verran lämpimän vastaanoton peli on saanut. Lukemattomat pelurit taitavat nyt hihkua onnesta kuullessaan, että pelin seuraava DLC-paketti julkaistaan jo ensi viikolla, jolloin edessä on paluu tappion kentille.

Hihkumista harrastavat ainakin PC- ja Xbox 360 -pelaajat, jotka saavat 400 Microsoft-pisteen tai 4,99 paikallisen valuutan hintaisen Return to Ostagar -paketin haltuunsa 5.1.2010. PlayStation-miehet saavat omansa ”myöhemmin tammikuussa”, kertoo Bioware. Peliä pelanneet muistavat Ostagarin aivan tarinan alkuvaiheilta, sillä siellä käytiin taistelu, jonka oli määrä voittaa koko sota. Toisin kuitenkin kävi.

Return to Ostagarissa pelaajat pääsevät palaamaan suuren petoksen ja menetyksen kentille ratkomaan tehtäviä, joiden päämääränä on selvittää Fereldenin entisen kuninkaan historiaa ja salaisuuksia. Matkan päässä odottaa mahdollisuus korjata plakkariinsa miehen huisin hieno panssari, sekä muuta kivaa loottia. Biowaren edustajat hehkuttavat:

”Olemme innoissamme Dragon Age: Originsin saamasta lämpimästä vastaanotosta ja siitä, että voimme toivottaa pelaajat taas tervetulleiksi pelin pariin. Return to Ostagar on osoitus siitä, että Bioware pitää kiinni lupauksestaan toimittaa pelaajille säännöllistä ja kiehtovaa lisäsisältöä pelin julkaisun jälkeen.”

Luulisi tammikuun pyörähtävän näin mukavissa merkeissä käyntiin ja sitten ei olekaan enää monta yötä Mass Effect 2:een. Sanoisinpa jopa, että hip hei.

Lisää aiheesta

Dragon Age: Origins (PC, PS3, Xbox 360)

Dragon Age: Origins saapuu Macille

Dragon Age: Origins laajenee ja avaa Grey Wardenien tarinaa

Lue myös

Maailman kalleimmat pelikonsolit ovat tässä

Namco Bandai panostaa Liveen ja PSN:ään

Mass Effect 2 jatkuu vanhoilla pelihahmoilla