Uusimmat

Bioware hehkuttaa Mass Effect 2:n julkaisu-DLC:tä

20.01.2010 10:30 Miikka Lehtonen

Enää yhdeksän päivää siihen, kun todellinen joulu koittaa ja Mass Effect 2 julkaistaan. Viime vuosien parhaan roolipelin jatko-osaa odotetaan jo joystickit tanassa eri puolilla maailmaa. Odotukseen tuli juuri lisää värinää, sillä Biowaren pojat puhelevat pelin julkaisu-DLC:stä, joka tuntuu olevan Dragon Agen tyyliin melko herkullista.

DLC-paketin keskuksessa luuraa The Cerberus Network, joka tulee olemaan kaikille laillisen pelin ostajille ilmainen setti, samaan tyyliin kuin Dragon Agen The Stone Prisoner. Bioware mainostaa, että Kerberos-verkko tulee olemaan ”kanava, jota pitkin pelaajat tulevat saamaan bonus-sisältöä, sekä päivittäisiä viestejä ja uutisia Mass Effectin tulevaisuudesta, ilmaiseksi.” Sanamuodot ovat taas hieman kierteleviä. Onko bonus-sisältö ilmaista vai ainoastaan uutiset siitä, että bonus-sisältöä olisi julkaistu? Koska jos jälkimmäinen, kakku uuniin ja juhlat päälle.

DLC ei lopu tähän, vaan julkaisupäivänä pelinsä hankkivat saavat ryhmäänsä universumin kovimman palkkasoturin, Zaeedin. Bioware mainostaa myös, että suunnitteilla on DLC-paketti, joka lisää peliin lentävän panssarivaunun. Eikä siinä vielä kaikki! Biowaren mukaan peli tulee saamaan aivan lähiaikoina myös uusia aseita ja uusia tehtäviä.

Hienolta kuulostaa, mutta uutiset herättävät myös kysymyksiä. Kuten uutisoimme aiemmin, Biowaren mukaan julkaisupäivän DLC tulee olemaan ilmaista, mutta nyt ei eritelty sitä, mikä kaikki tästä on julkaisupäivän ilmaista DLC:tä ja mikä maksullista. Selkeästi ainakin The Cerberus Network, oletettavasti myös Zaeed. Mutta entä muut setit? Jäämme odottamaan ja seuraamaan.

Lisää aiheesta

Mass Effect 2:n lanseerauslisäsisältö on ilmaista

BioWare perusti uuden tiimin Mass Effect 2:lle

Mass Effect 2: Vanguard – kuvia ja traileri

Mass Effect 2:n keräilypainoksessa haarniska, aseita ja sarjakuva

Lue myös

Bioshockin luoja ei ole juuri nähnytkään jatko-osaa

Half-Life 2: Episode 3 aikaisintaan ensi vuonna?

Achtung! Panzereita Harkovassa!