Uusimmat

Mass Effect 2 saa vihdoin lentotankkinsa maaliskuussa – ja ilmaiseksi!

26.02.2010 11:00 Miikka Lehtonen

Aina kun joku mainitsee Mass Effect 2:n ja DLC:n, joku muu hyppää pusikosta kyselemään, missä se luvattu lentotankki viipyy. Kyselijöiden ja lentävien panssarivaunujen iloksi voin vihdoin kertoa, että se lentotankki on nyt tulossa. Vielä ilahduttavammin se on tulossa lähiaikoina ja mikä parasta: ilmaiseksi! Ainakin jos ostit pelisi uutena.

Mass Effect 2 vie Dragon Age: Originsin aloittaman DLC-jakelusysteemin askelta pitemmälle. Dragon Agen mukana tuli pari koodia, joilla uuden pelin ostaja sai ladattua ryhmäänsä uuden jäsenen. Mass Effect 2 taas sisälsi koodin, jolla pääsi käsiksi enemmänkin ilmaista DLC:tä sisältävään Cerberus Networkiin, jonne pääsy kustantaa piraateilta ja käytetyn pelin ostajilta kympin.

Cerberus Networkin myötä on jo saatu mukavasti ilmaista lisäsisältöä, mutta nyt saadaan vielä enemmän, kun maaliskuussa ilmestyvä paketti lisää peliin sen kauan odotetun Hammerhead-lentotankin ja viisi oletettavasti siihen liittyvää tehtävää. Biowaren edustajat muistuttivat samalla, että sisältö ei suinkaan lopu tähän, vaan lisää on tulossa myöhemmin.

Lisää aiheesta

Mass Effect 2 (PC, Xbox 360)

Mass Effect 2:n lanseerauslisäsisältö on ilmaista

Mass Effect 2 saa tänään ilmaista DLC:tä

Lue myös

Bad Company 2 saa heti ilmaista lisäsisältöä

MMO-firma tajusi: koreamorpit ovat roskaa, joten….

Klassikkojoystick ja C-64-pelejä PC:lle