Uusimmat

Hollywood kutsuu Ken Levineä

19.06.2013 12:00 Miikka Lehtonen

Ken Levine on uransa aikana kirjoittanut ja suunnitellut monta hienoa peliä, kuten vaikka System Shockin, alkuperäisen Bioshockin ja vuoden peli -ehdokas Bioshock Infiniten. Miehen seuraava kirjoitusrupeama on hieman erilainen, sillä Hollywood kutsuu.

Ei toki ole mikään yllätys, että elokuvamaisia pelejä kirjoittanut Ken Levine on saanut puhelinsoiton Hollywoodista. Ei varsinkaan koska ennen peliuraansa Levine pyrki nimenomaan elokuvakäsikirjoittajaksi, joskin vaisulla menestyksellä.

Warner Bros on tarjonnut Levinelle uuden tilaisuuden kiinnittämällä hänet Logan’s Run -uusintaversionsa kirjoittajaksi. Kyseessä on klassinen ongelmaprojekti, sillä tiettävästi elokuvaa on väkerretty jo vuosia ohjaajien, kirjoittajien ja näyttelijöiden vaihtuessa ja tuloksen ollessa olematon. Jää siis nähtäväksi, paljonko Levine pystyy pelin eteen tekemään.

Pelejä Ken Levine ei ole hylkäämässä, vaan ne ovat jatkossakin hänen huomionaiheidensa ykkössijalla. Ainakin, jos Logan’s Runista ei tule mieletöntä hittiä. Ja tähän sitten hymiöitä.

Lähde: Deadline