Uusimmat

Roisin huumorinsa vuoksi paheksuntaa osakseen kerännyt simulaattori saa jatkoa

15.06.2021 17:21 Muropaketin toimitus

Two Point Hospitalia seuraava Two Point Campus ilmestyy ensi vuonna. 

Two Point Campuksen julkaisu ehti vuotaa jo aiemmin tässä kuussa. Nyt peli on Polygonin mukaan esitelty virallisesti.

Kuten kerroimme jo aiemmin, siirrytään pelissä sairaalamiljööstä yliopistoelämään, jossa pelaajat pääsevät ”luomaan unelmien yliopiston, tutustumaan sen oppilaisiin ja heidän persooniinsa, sekä täyttämään heidän tarpeensa ja toiveensa”. Tämä toteutetaan rakentamalla rakennuksia, valitsemalla sopivia kursseja, palkkaamalla opettajia ja luomalla ajan kestävä oppilaitos.

Two Point Hospitalia lainaten kyseessä on kuitenkin perin hullunkurinen simulaattori, joka näkyy ennen kaikkea koulun kurssivalikoimassa. Opetuslistalta löytyy kaikkea ritarikursseista kokkikouluihin. Peli ilmestyy PC:lle, Xbox Series -konsoleille ja Xbox Onelle sekä PlayStation 4:lle ja PlayStation 5:lle ensi vuonna.

Muropaketin arvostelussa Two Point Hospital keräsi risuja roiskista huumoristaan, joka ei oikein sopinut pandemiatilanteen keskelle. Jää nähtäväksi, onko jatko-osan huumori yhtä kehnosti ajoitettua.

LUE MYÖS: Arvostelu: Two Point Hospital on sairaalapeli, jossa huono huumori kukkii – ”Ja juuri nyt pandemiavitsit eivät oikein naurata