Uusimmat

Futistähti Fernando Torres paljastui videopelifriikiksi

01.12.2008 17:30 Miikka Lehtonen

Fernando Torres on jalkapalloilija, josta on vaikea olla pitämättä – vaikka mies pelaakin Liverpoolin riveissä. Jo aiemmin tiedettiin, että mies oli hulluna Tolkienin kirjoihin. Nyt kävi ilmi, että hänen sydämensä sykkii myös videopeleille.

Brittiläinen Click Liverpool -saitti tietää kertoa, että akillesjännevammasta toipuva Torres on pistänyt reilut 50 000 euroa palamaan rakentaessaan luksusasuntoonsa kolme pelihuonetta. Miksi kolme? Torres on taikauskoinen ja uskoo, että kolme on hänen onnenlukunsa. Niinpä hän ostaa ja tekee kaiken kolmena aina kun mahdollista.

Torresin kotoa löytyy nyt siis peliluolia, joissa on viimeisen päälle viritetyt surround-systeemit, jättimäiset LCD-televisiot ja molemmat next gen -konsolit. Näillä Torres voi lepoaikanaan pelailla suosikkipelejään, joiksi hän mainitsee Pro Evolution Soccerin, Halo 3:n ja Grand Theft Auto IV:n.

Mutta entäs se Tolkien-yhteys? Mikäli joku on moisen missannut, Torresin vasemmassa käsivarressa lukee hänen etunimensä Tolkienin kehittämillä tengwar-aakkosilla kirjoitettuna. Dungeons & Dragonsia rakastava Vin Diesel ja Torres voisivat perustaa kerhon ihmisille, joiden luksuspinnan alla piilee pieni, epätoivoisesti ulos pyrkivä nörtti.

Lisää aiheesta

Chronicles of Riddick – pelintekoa yhdessä elokuvan luojien kanssa

Pro Evolution Soccer 2009 syksyllä, pino kuvia jo nyt

Pro Evolution Soccer 2009 (PS3, Xbox 360)

Lue myös

RROD kohta historiaa?

Urakka ohi, peli valmis – mitä pelintekijät tekevät?

Maailman tylsin peli taas hyvällä asialla