Uusimmat

Tekken 6:een konsolikohtaisia erikoishahmoja?

03.12.2008 19:30 Miikka Lehtonen

Tekken 6:n konsoliversiot lähestyvät hitaasti ja näyttää siltä, että Namco ei opi virheistään. Paljon parjatut Soul Calibur IV:n konsolikohtaiset erikoishahmot saavat jatkoa, mikäli Namco saa tahtonsa läpi. Konsolivalmistajat eivät vain ole kovin innoissaan ideasta.

Soul Calibur IV:n saamien reaktioiden perusteella myöskään monet pelaajat eivät ole innoissaan konsolikohtaisista erikoishahmoista, mutta tämä ei tahtia hidasta. Lontoossa pelilehdistölle puhunut Katsuhiro Harada kertoi nimittäin, että he harkitsevat juuri moista ominaisuutta. Mitään ei kuitenkaan ole lyöty vielä lukkoon. ”Työstämme vielä kolikkopeliä, joten mitään ei ole lyöty lukkoon konsoliversioiden suhteen”, Harada kertoi.

”Haluaisimme toki jotain konsolikohtaista”, mies pohti. ”Toisaalta on aika vaikea saada Sonya ja Microsoftia hyväksymään ominaisuuksiltaan erilaisia pelejä. Tutkimme mahdollisuuksiamme, mutta toteutus voi olla vaikeaa.”

Yoda-version onnettomana omistajana sanon, että mikäli idea toteutetaan, toivottavasti molemmat versiot saavat kunnolliset erikoishahmot, eivätkä luokattoman noloja vihreitä kääpiöitä.

Lisää aiheesta

Tekken 6 saapuu – sekä PS3:lle että Xboxille

Tekken 6:sta vihdoin videokuvaa

Soul Calibur IV (PS3, 360)

Voima on Soul Caliburin kanssa: Darth Vader ja Yoda nelososaan

Lue myös

Eidosin emoa myydään jälleen, nimikin vaihtui

Prince of Persia -videohaastattelu – prinssin räväkkä peluu

PC-roolipelihitti The Witcheristä konsoliversio