Uusimmat

Atari julkaisi pinon uusia, komeita Ghostbusters-kuvia

03.12.2008 20:00 Miikka Lehtonen

Ghostbusters-peli valmistuu hiljalleen ja näyttää lupaavalta. Peli oli tuoreeltaan näytillä Atarin järjestämässä Atari Live -tapahtumassa, jonka jälkimainingeissa pääsemme nauttimaan uusista, komeista kuvista. Tarjolla on poimintoja niin next gen -versiosta kuin Wii-pelistäkin – sekä julkaisupäivä!

Jos peli näyttääkin kuvissa komealta, sisällön luulisi olevan vielä parempaa tavaraa. Alkuperäinen Haamujengi-trio on nimittäin ollut läheisesti mukana pelin teossa, osallistuen käsikirjoituksen lisäksi ääninäyttelyyn ja tiettävästi hieman jopa pelisuunnitteluun. Ei syyttä, sillä pelistä kaavaillaan sarjan virallista kolmatta osaa, elokuvaversion pyörittyä Hollywood-helvetissä jo vuosien ajan.

Sen suuremmitta sanoitta kuvien pariin. Ensin next gen -kuvat, jotka voi napsauttaa HD-resoluutioisiksi.

Lopuksi vielä Wii-versio.

Mikäli kuvat eivät riitä, kannattaa tutustua myös pelin traileriin, jonka luulisi vakuuttavan kyynisimmänkin pelaajan siitä, että nyt ollaan liikkeellä tositarkoituksella. Haluaisinpa nähdä sen Haamujengi-fanin, joka ei tunne selässään kylmiä väreitä viimeistään kuullessaan Ecto-1:n sireenit.

Atari Live -tapahtumassa peli sai myös julkaisupäivän. Peliä ei tarvitsekaan odotella joulumarkkinoille asti, vaan peli nähdään kaupoissa jo heinäkuussa 2009, eli parahiksi juuri elokuvan 25-vuotissynttäreiksi. Wiin ja next gen -konsolien lisäksi peli ilmestyy tiettävästi myös PC:lle, PlayStation 2:lle ja Nintendo DS:lle.

Lisää aiheesta

Ghostbusters-peli rysäyttää New Yorkin yliluonnolliseen kaaokseen

Ghostbusters nyt virallisesti Atarin peli, juhlat käyntiin uusilla kuvilla

Paljonko maksaisit aidosta Ghostbusterien Ecto-1-autosta?

Eläköön Atari: Ghostbusters-peli löysi uuden kodin

Kaista: Ilmestyykö Ghostbusters 3 sittenkin?

Activision haistattelee vivendiläisille ja pelaajille

Lue myös

Grand Theft Auto 4 PC: entistäkin nätimpi ja vaikuttavampi

Eidosin emoa myydään jälleen, nimikin vaihtui

Prince of Persia -videohaastattelu – prinssin räväkkä peluu