Uusimmat

Activision-Blizzard: jatko-osaa jatko-osan perään

04.12.2008 13:30 Jukka O. Kauppinen

Activision-Blizzard on pähee firma. Sormeakaan ei liikauteta, jos tuotteesta ei ole kunnon brändiksi, josta voi luoda peliä pelin perään. Jatko-osista ei ole tosiaankaan puutetta lähivuosina.

Pelijätti piffasi urakalla tulevia tuotoksiaan tilaisuudessa, jossa potentiaalisia markkinamiehiä yritettiin innostaa ostamaan pelien sisäisiä mainoksia.

Uusina pelituotteina ruudulle tupsahtivat muun muassa Guitar Hero 5, uusi Tony Hawk -peli, Call of Duty: Modern Warfare 2 sekä uusi James Bond -peli.

Toivottavasti Guitar Hero 5:n promokuva ei kuitenkaan ollut ihan aitoa pelikuvaa, sillä kitararaidan sivussa olla köllötti ilmeisen näkyvästi Burger King -pikaruokaketjun mainos. Juuri sitä mitä tarvitsemme peliaksöniä piristääksemme. Lisää vaan mainostehosteita ja pelitalot pelastuvat. Mutta onhan Guitar Hero: World Tourissakin jo varsin ovelasti kehiteltyjä tuoteistutuksia, joten kai burgerien tuominen lavalle saakka on luonnollista mainosjatkumoa.

Lähde: Activision Announces ‘Guitar Hero 5,’ New ‘Tony Hawk,’ ‘Call of Duty: Modern Warfare 2,’ More At In-Game Ad Conference

Lue myös

Arvostelu: Buzz! Master Quiz (PSP)

Grand Theft Auto 4 PC: entistäkin nätimpi ja vaikuttavampi

LittleBigPlanetiin tehty jo yli 177 000 kenttää!

Osallistu kisaan, voita MotorStorm: Pacific Rift -peli ja -paita

Valve rokkaa: 37 miljoonaa myytyä peliä