Uusimmat

Tässä ensimmäiset tiedot Dragon Age 2:sta!

08.07.2010 19:00 Miikka Lehtonen

Dragon Age oli sangen mainio peli. Ei ehkä ihan se ajaton roolipeliklassikko, jollaista siitä toivottiin, mutta silti kunnon tuulahdus old schoolia ajanmukaisella toteutuksella. Minä tykkäsin ja niin ilmeisesti monet muutkin, sillä Dragon Age 2 on tulossa. Bioware paljasti vihdoin myös ensimmäiset tiedot siitä!

Nyt tietämämme ei ole vielä paljoakaan, mutta amerikkalainen Game Informer on tiettävästi pläjäyttämässä linjoille kohta megauutispläjäystä, joten ihan lähipäivinä tietänemme lisää. Jotain kuitenkin! Tämän kertoo ensin virallinen sivu:

  • Embark upon an all-new adventure that takes place across an entire decade and shapes itself around every decision you make.
  • Determine your rise to power from a destitute refugee to the revered champion of the land.
  • Think like a general and fight like a Spartan with dynamic new combat mechanics that put you right in the heart of battle whether you are a mage, rogue, or warrior.
  • Go deeper into the world of Dragon Age with an entirely new cinematic experience that grabs hold of you from the beginning and never lets go.
  • Discover a whole realm rendered in stunning detail with updated graphics and a new visual style

Sitten Game Informer hypettää omaa juttuaan:

”Viime vuonna Bioware ja EA tutustuttivat pelaajille suunnattoman fantasiamaailman Dragon Age: Originsin myötä. Lisälevyn ja runsaan DLC:n jälkeen tunnettu roolipelikehittäjä on vihdoin valmis paljastamaan tarinan seuraavan osan. Dragon Age II on täysimittainen jatko-osa, jonka pääosassa on uusi sankari, tapahtumapaikkana uusi osa maailmasta ja pelistä löytyy pino yllättäviä parannuksia, jotka tuovat vielä lisää valoa Dragon Agen maailmaan ja tarinaan.”

Uusi sankari? Minä kyllä jatkaisin mielelläni omalla velhollani, mutta ehkä tämäkin vielä selitetään. Dragon Age II paljastetaan virallisesti pelin ensimmäisen trailerin myötä 17.8. ja itse peli julkaistaan ensi vuonna.

Linkki: Dragon Age 2

Lisää aiheesta

Dragon Age: Origins (PC, PS3, Xbox 360)

Dragon Age Origins: Awakening (PC, PS3, Xbox 360)

Crysis 2 loppuvuodesta, uusi Dragon Age 2011

Lue myös

Fallout: New Vegas – ensikosketuksessa apokalyptinen uhkapeli

DJ Hero ei ollutkaan floppi: se menestyi paremmin kuin Guitar Hero!

Tutustu supersöpöön Ilomilo-pulmapeliin musiikin avulla