Uusimmat

Battlefield: Hardlinen tarina ei juhli omaperäisyydellä

28.07.2014 13:30 Juho Anttila

Kiinnostava Battlefield: Hardline oli yksi E3-messujen näyttävimmistä pelitapauksista. Alun perin syksyksi suunniteltu peli keräsi sen verran paljon palautetta betatestin aikana, että teos päätettiin siirtää suosiolla ensi vuoden puolelle. Vaikka peli myöhästyykin, San Diegon Comic-Con-messuilla kuultiin jo lisätietoja sen yksinpelikampanjasta.

Kyllä, vaikka Battlefield-pelit ovatkin pääasiassa moninpelejä, on tälläkin kertaa paukkuja laitettu myös yksinpeliin. Tosin sarjan aiemmat yksinpeliansiot tietäen juonikuvaus ei ainakaan toistaiseksi ole omiaan herättämään kovin kummoisia odotuksia. Luvassa kun tuntuu olevan aika kliseistä meininkiä.

Parhaaseen poliisielokuvatyyliin tarina kertoo hyvistä poliiseista, jotka lavastetaan rikollisiksi. Parivaljakon on ensin taisteltava ulos vankilasta ennen kuin tilejä päästään tasaamaan todellisten roistojen kanssa. Tämä juonikuviohan on nähty tähän mennessä vasta noin kolme miljardia kertaa, mutta ehkä Visceral Games pystyy tuomaan kuluneeseen kaavaan ja Battlefieldin perinteisesti ankeaan yksinpeliin myös omaa persoonallista kosketustaan.

Lähde: Joystiq

Lisää aiheesta

Lykkäysten vuosi sai jatkoa: Battlefield Hardline lipsahti ensi vuoteen

Battlefield: Hardlinellä kova tie nousta hypepuheiden tasolle

E3Dome: kuusi minuuttia Battlefield Hardline -pelaamista

Muropaketin uusimmat