Uusimmat

Microsoft teki vitsistä totta – Xbox-minijääkaapit rantautuivat Suomeen

01.04.2022 17:22 Muropaketin toimitus

Microsoft toi markkinoille Xbox-minijääkaapit, ja niitä on nyt viimeinkin saatavilla myös Suomessa rajoitetun erän verran.

Xbox Series X:n ulkonäkö keräsi viljalti huomiota, kun konsoli julkaistiin vuonna 2019, sillä sitä verrattiin jääkaappiin. Microsoft ymmärsi asian markkinointiarvon, ja suunnitteli sen pohjalta minijääkaapin. Sitä ei ole aiemmin ollut saatavilla Suomessa, mut nyt sen saa hankittua Gigantista.

“Ja ei, tämä ei ole aprillipila. Sen sijaan tämä on hillitön, ainutlaatuinen ja aidosti kätevä tuote. On mahtava juttu päästä tarjoamaan tällaista Gigantin asiakkaille ja yhä kasvavalle peliyhteisöllemme. Ennakkokyselyjä on tullut juuri sen verran, että pääsemme tekemään muutamat superfanit nopeasti iloisiksi ja yllättämään kaikki muut hauskalla tavalla. Aikailla ei kuitenkaan kannata, sillä huhtikuun alussa myyntiin ilmestyvät tuotteet tulevat varmasti liikkumaan nopeasti”, täsmentää Gigantin gaming-vastaava Jukka Erkinheimo.

Xbox-minijääkaappiin mahtuu 12 juomayksikköä ja välipaloille suunniteltuja ovihyllyjä. Jääkaapin mukana tulevat myös USB-portti ja DC-virtalähde, joten laitteen voi kuljettaa kätevästi mukanaan monenlaisiin kevään ja kesän rientoihin. Gigantissa uutuuden hinta on 129 €.