Uusimmat

HBO Maxin kaikki uudet sarjat ja elokuvat viikolla 17/2022

25.04.2022 17:30 Muropaketin toimitus

Tällä viikolla HBO Maxissa alkaa The Wire -tekijöiden uutuussarja We Own This City, kauhukomediasarja The Baby ja Mayans M.C. -sarjan neljäs kausi. Sarjakirjastoon lisätään kaksi kautta kasarilta tuttua sarjaa ALF.

Viikon uudet sarjat ja tuotantokaudet HBO Maxilla

Mayans M.C., kausi 4 – 25. huhtikuuta alkaen
Mayans M.C. seuraa Ezekiel “EZ” Reyesiä (J.D. Pardo), entistä rikollista, joka vapautuu vankilasta ja sotkeutuu järjestäytyneen rikollisuuden verkkoon. Amerikkalaisen unelman kerran jo miltei saavuttanut EZ, hänen veljensä Angel sekä muut moottoripyöräkerho Santo Padre M.C.:n jäsenet joutuvat muiden paikallisosastojen koston kohteeksi epäonnistuneen yhdistymisyrityksen jälkeen. Samalla EZ ja Angel ovat etääntyneet isästään Felipestä raastavan petoksen jälkeen. 10-osaisen kauden kaksi ensimmäistä jaksoa katsottavissa ensi-iltapäivänä.

Barry, kausi 3 – 25. huhtikuuta alkaen
Palkittu, synkkäsävyinen komedia saa jatkoa. Barry (Bill Hader) yrittää epätoivoisesti jättää väkivaltaisen menneisyytensä taakseen ja syventyä uuteen intohimon kohteeseensa, näyttelemiseen. Palkkamurhaamisen maailmasta irrottautuminen ei kuitenkaan suju sotkuitta. Sarjan kolmannella kaudella Barry ja muut tutut hahmot yrittävät tehdä oikeita valintoja. Näyttelijöihin lukeutuvat aiemmilta kausilta tutut Stephen Root, Sarah Goldberg, Anthony Carrigan, Henry Winkler ja Sarah Burns.

The Baby, kausi 1 – 25. huhtikuuta
Kauhukomediassa 38-vuotiaan Natashan (Michelle De Swarte) elämään ilmaantyy yllättäen vauva, mikä saa hänen itsenäisen elämänsä luhistumaan. Natasha on tottunut tekemään mitä haluaa silloin kun haluaa, mutta kontrolloiva, manipuloiva ja väkivaltaisin voimin varustettu vauva tekee Natashan elämästä yhtä kauhua. Mistä se on tullut? Mitä se haluaa? Ja kuinka pitkälle Natashan on mentävä saadakseen elämänsä takaisin? Hän ei halua vauvaa, mutta vauva haluaa hänet. Sarja on Sian Robins-Gracen ja Lucy Gaymerin luoma.

We Own This City, minisarja – 26. huhtikuuta
George Pelecanosin ja David Simonin (The Wire) uusi HBO-minisarja on Reinaldo Marcus Greenin (King Richard) ohjaama. Baltimore Sun -lehden toimittaja Justin Fentonin kirjaan perustuva sarja seuraa Baltimoren poliisin aseenjäljitysyksikön nousua ja tuhoa. Sarja kuvaa korruptiota ja moraalista rappiota kaupungissa, jossa linjauksia huumeidenkäytön kieltämisestä ja joukkopidätyksistä kannatettiin varsinaisen poliisityön kustannuksella. Näyttelijäkaartiin kuuluvat Jon Bernthal, Wunmi Mosaku, Jamie Hector, Darrell Britt-Gibson, Josh Charles ja Dagmara Domińczyk.

Three Busy Debras, kausi 2 – 27. huhtikuuta
Adult Swim -sarjaa tähdittävät Sandy Honig, Alyssa Stonoha ja Mitra Jouhari, jotka esittävät Debraa, Debraa ja Debraa. Sarja seuraa Lemoncurdin lähiön asukkaiden surrealistista arkea. Sarjan ovat luoneet, käsikirjoittaneet ja tuottaneet Honig, Stonoha ja Jouhari yhdessä tuottajien Amy Poehler (Parks and Recreation) ja Kim Lessing (Harlem) kanssa.

Tulossa myös:

  • Gentleman Jack, kausi 2 – 26. huhtikuuta
  • Made for Love, kausi 2 – 29. huhtikuuta
  • Doll & Em, kaudet 1-2 – 30. huhtikuuta
  • ALF, kaudet 1-2 – 1. toukokuuta
  • Taboo, kausi 1 – 1. toukokuuta

Viikon uudet elokuvat, dokumentit ja spesiaalit:

  • Chris Watts: Confessions of a Killer – 25. huhtikuuta
  • Marlon Wayans Multi-Act Special: The Headliners – 28. huhtikuuta
  • When We Were Bullies – 1. toukokuuta
  • Inglourious Basterds – 1. toukokuuta
  • The Wolf of Wall Street – 1. toukokuuta

Kaikki viikon uudet jaksot:

Ma 25.4.
Mayans MC, S1 E1-2
The Baby, S1 E1
Winning Time: The Rise Of The Lakers Dynasty, S1 E8
The Real Time with Bill Maher, S20 E12

Ti 26.4.
We Own This City, S1 E1
Gentleman Jack, S2 E1
A Black Lady Sketch Show, S3 E3

Ke 27.4.
Better Things, S5 E0
All American, S4 E16
All American: Homecoming, S1 E9
Three Busy Debras, S2 E1-2

To 28.4.
Julia, S1 E7
Naomi, S1 E10
Superman & Lois, S2 E10

Pe 29.4.
Made for Love, S2 E1-2
The Flight Attendant, S2 E3-4
Tokyo Vice, S1 E5
One True Singer, S1 E6
Informant, S1 E6
Kung-Fu, S2 E7

La 30.4.
Young Sheldon, S5 E20
Legacies, S4 E16
Doll & Em, S1-S2

Su 1.5.
ALF, S1-S2
Taboo, S1

Tiedot perustuvat HBO Maxilta saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Muropaketin uusimmat