Uusimmat

Phil Spencer myöntää Xbox-yksinoikeuspelien puutteen: “Olisimme voineet keksiä tekosyitä”

31.10.2022 19:01 Muropaketin toimitus

Microsoft Gaming -toimitusjohtaja on samaa mieltä siitä, että Xboxin ison kokoluokan yksinoikeuspelejä on jouduttu odottamaan liian pitkään.

Phil Spencer ymmärtää, että monet ovat turhautuneita suurten Xbox-yksinoikeuspelien vähäiseen määrään. Asiasta kirjoitti IGN.

“Olemme kuulleet selväsanaisesti, että meillä on kestänyt aivan liian pitkään isojen yksinoikeuspelien julkaisemisen kanssa. Olisimme voineet keksiä tekosyitä esimerkiksi koronan ja muiden asioiden suhteen, mutta tiedän pelintekijöiden ottavan alustamme vakavasti, ja he haluavat tehdä mahtavia pelejä”, Spencer totesi.

Spencer jatkoi kertomalla, että hän on hyvin innoissaan ensi vuodesta.

“Olemme puhuneet peleistä, jotka ovat tuloillaan, ja niiden tekeminen edistyy suunnitelmien mukaisesti. Tulee olemaan todella hauskaa, kun Bethesda saa valmiiksi ensimmäiset Xbox-yksinoikeuspelinsä Redfallin ja Starfieldin”, intoili Spencer.

Xboxille ja PC:lle ensi vuoden puoleen väliin mennessä julkaistava Redfall on räiskintäpeli, jota kehittää Arkane Studios Austin.

Starfieldin luvataan olevan valtavan kokoinen ulkoavaruuteen sijoittuva toimintaroolipeli. Sekin tulee saataville ensi vuonna PC:lle ja Xbox Series -konsoleille.

LUE MYÖS: Starfield on ainakin tuplasti isompi kuin Bethesdan aiemmat pelit