Uusimmat

The Last of Us -pelin tähti Troy Baker paljasti, miten päätyi näyttelemään HBO Maxin hittisarjaan

08.03.2023 19:00 Muropaketin toimitus

The Last of Us -pelissä Joelia esittävä Troy Baker nähtiin HBO Maxin sarjan kahdeksannessa jaksossa.

Sisältää pienen spoilerin!

Troy Baker on ansiokkaasti esittänyt päähahmo Joelia The Last of Us -peleissä jo vuosikymmenen ajan. Baker pääsi mukaan myös HBO Maxin The Last of Us -sarjaan sen kahdeksannessa jaksossa.

Bakerin roolihahmo sarjassa on nimeltään James, joka kuuluu jakson pahisten ryhmään. Alun perin hän ei odottanut pääsevänsä mukaan lainkaan, minkä vuoksi pelin luojan Neil Druckmanin ehdotus tuli hänelle positiivisena yllätyksenä.

“Neil tuli luokseni ja sanoi, että heillä on minulle rooli. Olin että ei hitossa… Luulin, että rooli on vain pieni ohikulkurooli, mutta kun sain käsikirjoituksen käsiini, huomasin että siinähän on lihaa luiden ympärillä. Pahoittelut tuon kommentin tuplamerkityksestä”, Baker kommentoi Varietyn haastattelussa.

Bakerille hieman ongelmallista oli, että James on yksi tarinan pahiksista. Hän kun oli tottunut pelissä esittämään Joelia, jonka tehtävä tarinassa on toimia Ellien suojelijana.

“En halunnut esittää pahista. Mietin, että miten saisin tästä tyypistä sellaisen, ettei se olisi pahis. Mehän jokainen olemme oman tarinamme sankareita.”

LUE MYÖS: Arvostelu | The Last of Us on upea HBO Max -sarja, jolle jää odottamaan jatkoa kauhulla