Uusimmat

Alien 5:n peruminen oli viimeinen naula arkkuun – Sigourney Weaver ei enää palaa Ripleyn rooliin

27.04.2023 13:25 Muropaketin toimitus

Sigourney Weaverin aika Alien-elokuvissa on ohitse.

Kuten aamutuimaan kerroimme, Fede Alvarez on tekemässä uutta Alien-elokuvaa. Se keskittyy kuitenkin uusiin ja nuorempiin hahmoihin, ja Sigourney Weaverin esittämää Ellen Ripleyta on turha odottaa matsaamaan xenomorphien kanssa jatkossakaan.

LUE MYÖS: Kuva: Facehugger on päässyt irti uuden Alien-elokuvan kuvauksissa

”Nykyään on nuorempia näyttelijöitä esittämään tällaista roolia. Olisin halunnut tehdä Alien-elokuvan Neill Blomkampin kanssa. Se ei onnistunut, ja nyt se juna on jo mennyt. Olen hyvin tyytyväinen siihen mitä teen nykyisin”, Weaver kuittasi Total Filmin haastattelussa.

Muutama vuosi sitten Weaver ja Blomkamp koettivat aktiivisesti saada Alien 5 -elokuvan tuotantoon. Ridley Scott kuitenkin kiilasi edelle Prometheuksella ja Alien: Covenantilla, ja lopulta koko projekti haudattiin. Blomkamp on arvellut syyksi Chappie-elokuvaansa:

Alien 5 oli jo tekeillä, kun yhtäkkiä koko elokuva peruttiin – Ohjaaja Neill Blomkamp voi vain arvailla, mitä Ridley Scottin päässä liikkui

Sigourney Weaver nähtiin valkokankaalla viimeksi Avatar: The Way of Waterissa, jossa hän lainasi liikkeensä ja äänensä Kiri-na’ville.