Uusimmat

“En ollut tajunnut, kuinka huono peli on” – kehittäjä lupaa ilmaisen remasteroinnin asiakkailleen

Kuva: © Soumil Kumar, Pexels

19.07.2023 20:01 Muropaketin toimitus

Hiippailutoimintapeli Grey Skies: A War of the Worlds -kehittäjä ei henkilökohtaisista syistä johtuen voinut tehdä pelille mitään kahteen vuoteen.

Indie-peli Grey Skies: A War of the Worldsin kehittäjä Nathan Seedhouse on kertonut, että hän ei ollut ymmärtänyt, kuinka kehnon pelin hän oli julkaissut. Vuonna 2020 saataville tullut peli on saanut osakseen varsin paljon kritiikkiä esimerkiksi huonojen animaatioiden, kummallisen pelimekaniikan ja huonojen kontrollien osalta. Seedhouse on luvannut tehdä pelistä ilmaisen remasteroinnin, Kotaku on kirjoittanut.

“Minua vaivasi muutaman vuoden ajan rampauttavia henkilökohtaisia vaikeuksia, jotka pitivät minut poissa kehitystyöstä. Palatessani huomasin, että peli on ongelmallinen ja se on saanut äärimmäisen huonoja arvosteluita,” Seedhouse on kirjoittanut.

“En ollut tajunnut, kuinka huono peli on. Kahden vuoden jälkeen ja tuoreilla silmillä katsottuna ymmärrän täysin, mistä pelaajat ovat valittaneet.”

Seedman on korjaamassa peliä ja tekemässä siitä remasterointia, joka tulee ilmaiseksi saataville kaikille niille, jotka ovat ostaneet alkuperäisen Grey Skies: A War of the Worldsin. Lisätietoa pelistä löytyy Steamista.

Grey Skies: A War of the Worlds on saatavilla PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Switchille ja PC:lle.

LUE MYÖS: 22-vuotta sitten julkaistu klassikkopeli remasteroidaan – linnoituksiin pääsee marraskuussa

Muropaketin uusimmat