Uusimmat

Marvel taas pikkutuhmalla tuulella: Spider-Woman on vähän turhan vähissä vaatteissa uudessa kansikuvassa

05.10.2023 09:39 Muropaketin toimitus
Marvel

Kuva: © Marvel

Vaikka Marvel on nykyisin Disneyn omistuksessa, sarjakuvajätti viljelee edelleen pikkutuhmia kansikuvia säännöllisin väliajoin.

Jokunen viikko sitten uutisoimme Sensational She-Hulk -lehden bikinikannesta:

She-Hulk puolialasti uima-altaalla – Marvelin uusi kansikuva tuo mieleen 1990-luvun pehmopornovuodet

Seuraavaksi jonossa vaatetustaan on vähentämässä Jessica Drew eli Spider-Woman, jonka on piirtänyt uuteen kansikuvaan David Nakayama.

Hulktaren bikinit oli perusteltavissa uima-altaassa kellumisella, mutta Jessican puolinakuilu keskellä hankia on hankalammin selitettävissä.

Aivan kuin… Aivan kuin tässä nyt koetettaisiin taas houkutella lukijoita sarjakuvan pariin paljaalla pinnalla kuin 1990-luvulla.

Johan nyt on!

Spider-Womanin kansikuva on osa joulukuussa Marvelin sarjakuvissa julkaistavia Ski Chalet -vaihtoehtokansia, joissa tutut sankarit ”nauttivat talven riemuista” – Spider-Womanin kohdalla ennen pitkää varmasti myös hitonmoisesta räkätaudista ja keuhkokuumestakin, vaikka toki kevätaurinko voi rinteessä hetkellisesti lämmittää mukavasti.

Lumessa telmivät Hämähäkkinaisen lisäksi myös mm. Mary Jane Watson, Captain America, Spider-Boy, Emma Frost ja Storm.

Suomen lehtipisteisiin Marvelin kansikuvia on turha odotella, sillä meillä ainoa jäljellä oleva Marvel-lehti on Spider-Man, ja sekin julkaisee tarinoita vuoden parin viiveellä.