Uusimmat

Nintendo Sound Clock: Alarmo -herätyskellolla voi herätä vaikka Super Mario -ääniin

Kuvakaappaus trailerilta: © Nintendo

09.10.2024 22:05 Muropaketin toimitus

Oletko koskaan toivonut, että voisit herätä jossakin Nintendon leikkisistä maailmoista? Nyt on aika lopettaa haaveilu, sillä tammikuun puolivälistä alkaen on saatavilla Nintendo Sound Clock: Alarmo – interaktiivinen herätyskello, joka on suunniteltu tuomaan ripaus Nintendo-taikaa kotiisi.

Nintendo Sound Clock: Alarmo -kello reagoi liikkeisiin, joten voit torkuttaa herätyksen pelkällä kädenliikkeellä tai lopettaa herätyksen nousemalla sängystä. Voit luoda oma rutiinisi valitsemalla 35 eri vaihtoehdon joukosta, jotka ovat peräisin viidestä Nintendo-pelistä: Super Mario Odyssey, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Splatoon 3, Pikmin 4 ja Ring Fit Adventure.

Voit myös tarkkailla kellon avulla, kuinka paljon liikut unissasi, laittaa kellon soimaan joka tunti valitsemasi pelin äänellä, ja asettaa herätysäänen joko Fast- tai Gentle-tilaan. Fast-tilassa herätys muuttuu vähitellen voimakkaammaksi, mitä kauemmin pysyt sängyssä, kun taas Gentle-tilassa äänen voimakkuus pysyy tasaisempana. Perinteisempää torkkutoimintaa varten käytössä on myös torkkupainike. Lisäksi voit kuunnella rentouttavaa musiikkia rauhoittuaksesi ennen nukkumaanmenoa.