Uusimmat

Hugh Jackmanin viimeinen Wolverine on ”isä-poika-elokuva”

25.09.2015 09:10 Tatu Junni

Maaliskuussa 2017 ilmestyvästä Wolverine 3 -elokuvasta on saatu uutta tietoa.

Tulevaa Pan-elokuvaansa mainostaessaan Hugh Jackman kertoi Collider-sivustolle hieman myös viimeisestä Wolverine-seikkailustaan. Järin täsmällistä informaatiota ei aussitähti voinut tarjota, sillä käsikirjoitusta on kasassa vasta 60 sivua.

”Patrick [Stewart] on mukana, se on varmaa”, Jackman lupasi viitaten Ryhmä-X:n johtajamutantti Charles Xavieriin. ”Hahmojemme suhde on todella tärkeä osa elokuvaa. Näemme uusia puolia heidän eräänlaisesta isä-poika-suhteestaan ja etenkin Professori X:stä esitellään uusia puolia.”

Wolverine 3 pohjautuu ainakin jossain määrin Old Man Logan -sarjakuvaan. Sen tarinassa ikääntynyt Wolverine taittaa matkaa halki Pohjois-Amerikan Kostajien Haukansilmän kanssa. Koska 20th Century Foxilla ei tunnetusti ole filmatisointioikeuksia Kostajien jäseniin, voisiko Xavier olla ahmamutantin uusi matkakumppani…?

Ennen Wolverine 3:a Fox-studio julkaisee kolme X-Men-aiheista elokuvaa. Deadpool, X-Men: Apocalypse ja Gambiitti ilmestyvät kaikki vuoden 2016 aikana. Tiedossa ei ole, nähdäänkö Jackmania niissä edes ohimennen.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat