Uusimmat

Arnold Schwarzeneggerilta uusi Predator-elokuva?

08.03.2016 10:36 Tatu Junni

Uusi Predator-elokuva ilmestyy vuonna 2018. Sen tarkoituksena on käynnistää elokuvasarja uudelleen. Mukana saattaa kuitenkin olla eräs vanha tuttu – Shane Blackin lisäksi siis.

Ensimmäistä Predator-elokuvaa vuonna 1987 tähdittänyt Arnold Schwarzenegger on kommentoinut uutta Predatoria fanisivustonsa The Arnold Fans haastattelussa.

”En ole puhunut siitä vielä Shane Blackin kanssa”, Arska totesi viitaten Predatorin käsikirjoittajaan, ehkä myös ohjaajaan, joka näytteli miehen rinnalla ensimmäisessä elokuvassa.

”Aion kuitenkin tavata hänet lounaan merkeissä joskus lähiaikoina. Heti kunhan olen saanut pakettiin Arnold’s Sports Festivalin, The Apprenticen ja muut jutut. Mutta me tosiaan tapaamme. Jos luvassa on uutisia, kerron teille tietenkin heti. Minulla on luvassa myös tapaaminen uuden Conanin tiimoilta”, Arnold Schwarzenegger vihjasi.

Uudesta Predator-elokuvasta ei tiedetä vielä käytännössä mitään. Vaikuttaisi epätodennäköiseltä, että Arnold esittäisi sen pääosaa, mutta jonkinlainen cameo-rooli on tietenkin asia erikseen…

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat