Uusimmat

Ant-Man and The Waspin julisteet esittelevät vuoden viimeisen Marvel Studios -leffan avainhahmot

07.06.2018 09:05 Muropaketin toimitus

Ant-Man-jatko-osa nähdään heinäkuussa.

Vähän muiden Marvelin tämän vuoden megaspektaakkeleiden jalkoihin jääneestä Ant-Man and The Wasp -elokuvasta on nyt julkaistu päähenkilöt esittelevät hahmojulisteet. Jatko-osan pääosassa jatkaa Paul Rudd, ja rooleihinsa palaavat myös Evangeline Lilly, Michael Peña Michael Douglas, Bobby Cannavale, Judy Greer, Abby Ryder Fortson, Tip “T.I.” Harris ja David Dastmalchian.

Uusina kasvoina mukana ovat konkarinäyttelijät Michelle Pfeiffer ja Laurence Fishburne, sekä Hannah John-Kamen, Walton Goggins ja Randall Park.

Suomessa 4. heinäkuuta ensi-iltansa saavan elokuvan virallinen synopsis kertoo:

”Marvel Cinematic Universen seuraava elokuva Ant Man and The Wasp avaa uuden lehden ällistyttävän kutistumiskyvyn omaavien sankarien elämään. Elokuvan Captain America: Civil War tapahtumien jälkimainingeissa Scott Lang joutuu kamppailemaan tekemiensä valintojen seurausten kanssa halutessaan olla samaan aikaan sekä supersankari että isä. Hänen yrittäessään tasapainoilla perhe-elämänsä ja Ant-Manin velvollisuuksien välillä Hope van Dyne ja tri Hank Pym tarjoavat hänelle uutta, kiireistä tehtävää. Scottin tulee vetää jälleen ylleen Ant-Man-puku ja yhdistää voimansa Waspin kanssa heidän tiiminsä yrittäessä selvittää menneisyyden salaisuuksia.”