Uusimmat

Apple tilasi Battlestar Galactican Ron Moorelta uuden avaruuteen sijoittuvan scifisarjan

18.12.2017 10:45 Muropaketin toimitus

Ronald D. Moore palaa tekemään avaruusopperaa.

SyFy-kanavalla vuosien 2004 ja 2009 välillä pyörineen Battlestar Galactican uusintaversion vastaavana tuottajana ja luojana parhaiten tunnettu Ronald D. Moore palaa scifin pariin, sillä Apple on Deadlinen mukaan buukannut hänet kehittämään ja käsikirjoittamaan uuden, vielä vailla nimeä olevan avaruusoopperasarjan.

Sarja on osa Applen siirtymistä myös sisällöntuottamiseen, ja Mooren sarja on heidän kolmas fiktiivinen alkuperäissarjansa.

Sarja on Sony Pictures Televisionin ja Mooren oman Tall Ship Productions -tuotantoyhtiön yhteistyö. Tall Ship Productions tekee tällä hetkellä myös Outlander-sarjaa Starz-kanavalle ja Amazonin Philip K. Dick’s Electric Dreams -antologiasarjaa, joiden molempien tuottajana Moore myös toimii.

Uudesta sarjasta ei ole kerrottu julkisuuten vielä muuta kuin sen perusidea, joka kysyy ”mitä jos kilpailu avaruudenvalloituksesta ei olisi koskaan päättynyt?”.

Moore on tuttu mies muun muassa useista Star Trek -sarjoista, sillä hän aloitti uransa käsikirjoittamalla The Next Generationia ja rustasi myös Deep Space Nine -ja Voyager -sarjojen jaksoja.