Uusimmat

“Ärsyttävä ja yksiulotteinen” – Hittisarja Lostin naispääosan esittäjä haukkui oman roolihahmonsa

03.08.2018 11:32 Muropaketin toimitus

Ant-Man and The Wasp -stara Evangeline Lilly ei voinut sietää Lost-sarjan hahmoaan.

Evangeline Lilly promoaa The Independentin haastattelussa Ant-Man and The Wasp -elokuvaansa, mutta miettii samalla menneitä, kuten läpimurtorooliaan Lost-tv-sarjassa, jossa hän esitti Kate Austinia, yhtä päähahmoista. Lilly on ennenkin puhunut hahmosta negatiiviseen sävyyn, mutta nyt hän sanoo suoraan:

– Minusta hän oli sietämätön. Ei ehkä aivan sarjan alussa, silloin hän oli ainakin jollain tasolla cool.

Lostin jatkuessa kuuden kauden verran Lillystä tuntui, ettei käsikirjoittajilla ollut mitään ideaa mitä tehdä hahmon kanssa.

– Kun sarja vain jatkui ja jatkui, niin Katesta tuli täysin ennalta-arvattava. Minusta tuntui, että ensin hänellä oli ohjat omissa käsissään – oma kunnon tarina ja agendansa, mutta suurimman osan ajasta hän vain juoksi kahden eri miehen perässä ympäri saarta, huutaen ”Jack” tai ”Sawyer”. Se otti minua päähän aivan helvetisti, Lilly täräyttää.

Tällä hetkellä teattereissa pyörivässä Ant-Man and The Wasp -elokuvassa nähdään Lillyn lisäksi Paul Rudd, Bobby Cannavale, Michael Peña, Tip “T.I.” Harris, Judy Greer, David Dastmalchian, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Laurence Fishburne, Hannah John-Kamen, Randall Park ja Walton Goggins.

Arvostelu: Ant-Man and the Wasp on mittakaavalla leikittelevä, humoristinen hippaleikki