Uusimmat

Avengers: Endgamen elokuvalippuja myydään nyt USA:ssa satojen dollarien hintapyynnöillä

04.04.2019 10:10 Muropaketin toimitus

Suomessa Avengers: Endgamen ensi-iltapäivän näytöksiin lippuja on vielä tarjolla runsaasti.

Eilen mainitsimme ohimennen Avengers: Endgame -elokuvan ennakkolippujen myynnistä Suomessa kertovan uutisen yhteydessä tikettien päätyneen maailmalla nettihuutokauppoihin. Nyt lähemmin tarkasteltuna tilanne on ainakin Yhdysvalloissa täysin mielipuolinen, jossa elokuvan ensi-iltapäivän lipuista pyydetään eBayssa ja muissa nettihuutokaupoissa jopa nelinumeroisia summia.

Jenkeissä palvelimet kaatuilivat ihmisten hamstratessa lippuja elokuvan ensimmäisiin näytöksiin. Tiketeistä on selvästi päätynyt aivan liian suuri osa myytäväksi eteenpäin, sillä ylihintaisia tsettejä on myynnissä eBayssa vaikka kuinka paljon. Suuri osa järjettömän hintaisista lipuista on näytöksiin, jotka järjestetään New Yorkissa tai Los Angelesissa.

Suomessa kovimpien Marvel-fanien ei ainakaan vielä tarvitse stressata, sillä esimerkiksi kaikkiin Helsingin enskaripäivän Finnkinon näytöksiin on vielä lippuja jäljellä. Tätä rustatessa ensimmäiseen näytökseen 24. huhtikuuta klo. 10.30 Tennispalatsissa on jäljellä vielä yli 300 lippua ja Kinopalatsin näytökseen noin 180. Reaaliaikainen tilanne selviää tietysti Finnkinon omilta sivuilta.