Uusimmat

Avengers: Infinity Warin ohjaajat kertoivat todellisen syyn, miksi Hulkia nähtiin elokuvassa niin vähän

01.08.2018 14:55 Muropaketin toimitus

Avengers: Infinity Warissa Hulk pysyy paljolti piilossa ja jättää Bruce Bannerin oman onnensa nojaan. Syy tähän ei kuitenkaan ohjaajien mukaan ole se, että Hulk olisi pelännyt Thanosia.

Mark Ruffalon esittämä Bruce Banner saa Avengers-elokuvissa yleensä tiukan paikan tullen apua vihreältä alter egoltaan Hulkilta. Avengers: Infinity Warissa Hulk ei kuitenkaan suostu ilmestymään, vaan jättää Bannerin selviytymään omin avuin. Jotkut ovat arvelleet tämän johtuvan siitä, että Hulk olisi liian peloissaan Thanosin uhan edessä.

Elokuvan toinen ohjaaja Joe Russo kertoo Comicbook Movien mukaan syynä kuitenkin olevan enemmänkin Bannerin ja Hulkin keskinäinen konflikti.

“Se mikä tekee hänestä niin uniikin, on se, että hänellä on kaksi eri persoonallisuutta kehossaan ja nämä kaksi vihaavat toisiaan. Ja molemmat myös haluavat hallita yhteistä kehoa. Ajattelimme, että olisi kiinnostavaa, jos Hulk, jota Banner yleensä käyttää selviytyäkseen tukalasta tilanteesta, ei enää olisikaan kiinnostunut auttamaan Banneria. Ettei heidä suhteensa enää kunnolla toimisi”, selittää Russo.

Hän jatkaa: “Ihmiset ovat spekuloineet, että Hulkin piilossa pysyminen johtuisi siitä, että hän pelkää kohdata Thanosia uudestaan. Mutta mielestäni perimmäinen syy on se, että hän ei vaan enää jaksa toimia sankarina Bruce Bannerin puolesta.”