Uusimmat

Batwomanin näyttelijä lähti Twitteristä vihaviestien takia: “Soittakaa lepakkopuhelimella, jos on asiaa

14.08.2018 12:20 Muropaketin toimitus

Orange is the New Black -sarjan roolistaan tuttu Ruby Rose sai tarpeekseen Twitterin vihaviesteistä.

Muun muassa Netflixin Orange is the New Black -sarjasta ja 31. elokuuta ensi-iltansa saavasta Megalodon-haihömpästä tuttu Ruby Rose sai tarpeekseen Twitteristä ja sitä kautta hänelle tulvivista vihaviesteistä.

Rose on valittu esittämään Batwomania hahmon omaan tv-sarjaan, joka on CW-kanavan tuotantoa. DC Comicsin hahmojen pohjalta syntyvä tv-sarja kertoo Kate Kanesta (Rose), eli Batwomanista, joka on nykyisen sarjakuvaversionsa tapaan avoimesti lesbo, sekä juutalaisperheen kasvatti.

Twitterissä fanit ovat kritisoineet Rosea muun muassa siitä, ettei tämä ole juutalainen. Lisäksi kommenteissa on todettu, ettei avoimesti lesbo näyttelijä ole rooliin tarpeeksi lesbo. Näyttelijälle riitti moiset järjettömyydet ja hän deaktivoi Twitter-tilinsä, mutta kirjoitti sitä ennen TooFabin mukaan muutaman mielipiteen tilanteesta ja saamastaan kritiikistä.

– Mistä tämä ”Ruby ei ole tarpeeksi lesbo esittääkseen Batwomania” oikein tuli? Se on yksi naurettavimmista asioista joita olen koskaan lukenut. Minä tulin kaapista ulos 12-vuotiaana, ja viimeiset viisi vuotta olen saanut taistella sen kanssa, että olen liian lesbo tiettyihin rooleihin, Rose kirjoittaa.

– Kun naiset ja vähemmistöt yhdistävät voimansa, niin olemme voittamattomia, mutta yhteisön sisältä tulevat mollaukset satuttavat paljon enemmän kuin jos ne sanoisi joku muu. Mutta hei, rakastan haasteita ja toivoin vain, että naiset ja LGBT-yhteisö tukisivat toisiaan enemmän. Minä käytän nyt kaiken energiani seuravaan kahteen projektiini. Jos on jotain asiaa, niin soittakaa lepakkopuhelimeeni, näyttelijä toteaa lopuksi.

CW:n supersankarisarjojen vuosittainen crossover-jakso nähdään joulukuussa ja se on samalla myös Batwomanin debyytti. Sen jälkeen Rose nähdään roolissa hahmon omassa sarjassa, joka alkaa ensi vuonna. Batwomania työstää tällä hetkellä käsikirjoittaja-ohjaaja Caroline Dries.