Uusimmat

Black Pantherin ohjaaja olisi halunnut elokuvaansa mukaan klassisen Spider-Man-pahiksen

12.02.2018 21:02 Muropaketin toimitus

Aina ei voi saada kaikkea ja usein estämään tulevat vielä kaiken maailman sopimukset. Black Pantherin ohjaaja Ryan Coogler haaveili saavansa Kraven Saalistajan elokuvaansa.

Tällä viikolla ensi-iltansa saava Black Panther vaikuttaa elokuvalta, jossa on lukuisia viittauksia alkuperäisiin sarjakuviin ja niiden hahmoihin. Nyt elokuvan ohjaaja Ryan Coogler on Yahoon haastattelussa paljastanut, että hän olisi halunnut elokuvaansa pahiksen sarjakuvien sivuilta, mutta Marvel Studios ei antanut hänen käyttää tuota hahmoa.

Cooglerin tähtäimessä oli sarjakuvissa Spider-Manin verivihollisena 1960-luvulta lähtien nähty Kraven Saalistaja.

”Kun on Marvel-fani, sitä haluaa saada käsiinsä kaikki hahmot. Sitä kuitenkin ymmärtää, että on olemassa sopimusteknisiä asioita. Sinulla ei vaan ole tiettyä hahmoa käytettävissäsi”, Coogler kertoo haastattelussa. Hän jatkaa:

”Olen aina rakastanut Kraven Saalistajaa lähes jokaisessa muodossaan. Niinpä meillä oli hetki – ’Voinko saada Kravenin?’ – mutta he olivat että ’Ei, et voi saada Kravenia’. Hänet olisin halunnut ja päätös harmitti. Mutta en sitten tiedä, olisiko hän toiminut lopullisessa elokuvassa, mutta tämä oli alkuvaiheessa.”

Katso koko haastattelu tästä:

Black Panther saa Suomen ensi-iltansa tämän viikon perjantaina 16. helmikuuta.

Muropaketin uusimmat