Uusimmat

DC:llä käsikirjoituspuolelle siirtynyt Geoff Johns Green Lantern -elokuvista: “Ensiksi meidän pitää saada käsikirjoitukset kuntoon”

27.07.2018 13:23 Muropaketin toimitus

DC:n elokuvauniversumissa seuraava tulossa oleva elokuva on Margot Robbien vetämä Birds of Prey.

DC:n luovana johtajana Warner Brosilla toiminut Geoff Johns siirtyi alkukesällä johtajan tehtävistä luovemmalle puolelle, ja alkoi tehdä käsikirjoitusta Green Lantern Corps -elokuvalle. Colliderin San Diegon Comic-Conissa haastattelema Johns kertoi ajatuksistaan elokuvan suhteen sekä Green Lanternin hahmon reboottauksesta.

Johns paljastaa, että hän on päättänyt lähteä käsikirjoituksessaan kutakuinkin ihan alusta. Hän ottaa kuitenkin oppia aiemmista epäonnistumisista – mutta myös onnistumisista. “En halua spoilata mitään, mutta ne jotka tykkäsivät minun kirjoittamistani Green Lanterneista [sarjakuvina], toivottavasti pitävät siitä, mitä olen tekemässä”, Johns summaa.

Green Lanternin uudelleenkäynnistyksen osalta Johns keskittyy nyt olennaiseen: “Juuri nyt keskityn vain käsikirjoituksen tekemiseen. Toivottavasti saamme käsikirjoituksen siihen kuntoon, että kaikki on siinä oikein, koska vasta siinä vaiheessa, kun kaikki on kunnossa, menemme projektissa eteenpäin. Mutta ensiksi meidän pitää saada kaikki kuntoon käsikirjoituksen osalta.”

Warner Bros on painanut jarrua uusien DC-elokuvien julkaisupäivien osalta, joten joudumme vain odottamaan, että rakennuspalikat saadaan kasaan. Mitä tahansa voi tapahtua, kuten näimme esimerkiksi Suicide Squad 2:n kohdalla: senhän piti alun perin olla seuraavaksi valmistuva projekti, mutta Margot Robbien vetämä Birds of Prey kiilasi julkaisujärjestyksessä sen ohi.

Katso koko haastattelu tästä: