Vuoden 2011 Green Lantern -elokuvan ohjaaja katuu koko tekelettä: ”Minun ei olisi ikinä pitänyt tehnyt sitä”

02.05.2022 06:32 Muropaketin toimitus

Green Lantern

Vuonna 2021 ohjaaja Martin Campbell ilmoitti kuolevansa ennemmin kuin tekisi jatko-osaa Green Lanternille. Nyt Campbell on kertonut katuvansa koko supersankarielokuvan tekemistä.

“Vain kuolleen ruumiini yli”, Martin Campbell ilmoitti, kun häneltä kysyttiin viime syksynä, tekisikö hän enää jatko-osaa Ryan Reynoldsin tähdittämälle Green Lanternille (2011).

“Unohtakaa se. Mokasin sen kerran, en tee sitä enää toiste”, ohjaaja lisäsi.

Edes Green Lanternin ohjaaja ei muistele Ryan Reynoldsin leffaa hyvällä: “Kuolisin ennemmin kuin tekisin sille jatko-osan”

Nyt Martin Campbell on jatkanut vuodatustaan Green Lanternin tiimoilta.

”En aio tehdä enää supersankarielokuvia. Ai Green Lantern? Yleisö ei pitänyt siitä elokuvasta, ja ihan suoraan sanoen minun ei olisi pitänyt tehdä sitä. Tein sen koska en ollut koskaan tehnyt supersankarielokuvaa. […] Minusta tuntuu että on olemassa parempia ihmisiä kuin minä tekemään supersankarileffoja”, ohjaaja tunnusti Screen Rantille.

Green Lantern on yksi kaikkien aikojen haukutuimmista supersankarielokuvista. Sille ovat naureskelleet suuren yleisön ja supersankarifanien lisäksi myös päätähti Ryan Reynolds, joka osaa kuitenkin suhtautua aiheeseen tervehenkisellä itseironialla:

”Kaikista keskeisin asia urallani on se, että olen aina nauranut itselleni. Ihan alusta saakka. Ja onhan siinä [Green Lanternissa] paljon naurettavaa. Jokaisella meistä on oma juttumme. Sitä makaa yöllä valveilla ja ajattelee, että se ja se tekemäni juttu oli niin kamala tai tyhmä tai naurettava. Minusta siinä on hyvää polttoainetta moneen hyvään juttuun”, Reynolds analysoi pari vuotta sitten.

Ryan Reynolds jaksaa nauraa omalle Green Lantern -elokuvalleen – Paljasti nyt, miksi ei anna jo aiheen olla

Viime vuonna Reynolds katsoi Green Lanternin uudelleen, eikä pitänyt elokuvaa ihan niin hirveänä:

Ryan Reynolds katsoi Green Lantern -elokuvansa ensimmäistä kertaa: “Voin olla humalassa, mutta eihän se niin paha ollut”

Green Lantern löytyy suoratoistona HBO Maxista.