Uusimmat

Deadpool 2:n ohjaaja lähti – ja hyvä niin: ”Halusi tehdä ihan eri leffan kuin Ryan Reynolds”

26.10.2016 07:22 Tatu Junni

Deadpool

Deadpool oli pienellä rahalla ja R-ikärajaluokituksella tehty yllättäjä, josta tuli 20th Century Foxille alkuvuoden isoin hitti. Jatko-osa on ollut suunnitteilla jo kuukausia, ja on edelleen, mutta viime viikonloppuna selvisi, että se tehdään ilman Tim Milleriä.

Ohjaajan lähdön syyksi ilmoitettiin erimielisyydet Deadpoolia esittävän Ryan Reynoldsin kanssa. Syyksi vihjattiin Cable-hahmon näyttelijästä käytyä kädenvääntöä. Tämä ei kuitenkaan ilmeisesti ole totta – tai ei ainakaan koko totuus.

The Wrap -sivuston julkaiseman artikkelin mukaan Tim Miller olisi halunnut tehdä Deadpool 2:sta hyvin erilaisen kuin millainen ensimmäinen elokuva oli. Miller halusi elokuvalle yli 170 miljoonan dollarin budjetin eli toisin sanoen paljon tehosteita ja todennäköisesti PG13-ikärajan. Hollywoodissa kun harvemmin pistetään noin isoja summia vain aikuiskatsojille suunnattuihin elokuviin.

Ryan Reynolds ja käsikirjoittajaduo Rhett Reese ja Paul Wernick olivat ihan eri linjalla ohjaajan kanssa. He tahtovat jatkaa ensimmäisen Deadpoolin verisellä ja rujolla ja halvemmalla linjalla.

Visiot eivät siis kohdanneet.

”Pöydällä oli kaksi ihan erilaista elokuvaa, eikä toinen niistä ollut Deadpool”, The Wrapin haastattelema lähde totesi.

Loppujen lopuksi Ryan Reynoldsin versio Deadpool 2:sta voitti ja Tim Miller sai lähteä.

Aiheesta voi lukea lisää The Wrapin sivuilta:

Inside the ‘Deadpool 2’ Fight Over ‘Two Totally Different Movies’ (Exclusive)

Tällä hetkellä Deadpool 2:lla ei ole ohjaajaa. Tiedossa ei myöskään ole, milloin elokuva saa ensi-iltansa. Todennäköisesti kuitenkin vuoden 2018 aikana.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat