Uusimmat

Dolph Lundgren kiittää He-Mania uudesta supersankariroolistaan

27.11.2018 12:37 Muropaketin toimitus

Dolph Lundgren nähdään Aquaman-elokuvassa King Nereuksen roolissa.

Toimintatähti Dolph Lundgren esittää joulukuun 21. päivä ensi-iltansa saavassa Aquaman-elokuvassa King Nereusta, eli Amber Headin Mera-hahmon isää.

Lundgren kertoo nyt Warner Bros. julkaisemalla videolla, että sai roolin ohjaaja James Wanin He-Man and the Masters of the Universe -diggailun takia.

– Käsittääkseni James Wan oli pikkupoikana kova Masters of the Universe -fani, ja esittämäni King Nereus näyttää vähän samalta kuin He-Man, Lundgren sanoo.

Lundgren näytteli He-Mania vuonna 1987 ensi-iltansa saaneessa Masters of the Universe -elokuvassa, joka keräsi murska-arviot ja oli kunnon floppi. Siitä muodostui kuitenkin vuosien saatossa kulttihitti He-Man- ja Lundgren-fanien keskuudessa.

Aquamanin lisäksi Lundgren on mukana myös viime viikolla ensi-iltansa saaneessa Creed II -elokuvassa, jossa hän palaa Rocky IV:ssä esittämäänsä Ivan Dragon rooliin. Harmi kyllä Creed II on ensimmäiseen verrattuna varsin keskinkertainen elokuva. Muropaketin arviossa Rocky-spinoff rankattiin vain kahden tähden arvoiseksi.