Uusimmat

BritBoxin uudet sarjat toukokuussa 2024

30.04.2024 10:25 Muropaketin toimitus
Britbox-logo

Kuva: © BritBox

Toukokuussa BAFTA Television Awards with P&O Cruises esitetään ensimmäistä kertaa koskaan Suomessa, ympäristöaiheinen rikosdraama – BritBox Original – After the Flood julkaistaan, ja BritBoxiin palaa palvelun katsotuin sarja Vera Stanhope tutkii.

Alla BritBoxin toukokuun sarjatarjonta. Kuten aina, muutokset ovat mahdollisia ja lisäykset myös.

Smother
Kausi 3
1. toukokuuta

”Nuorimman tyttärensä Gracen kuoleman murtama, haavoittuvainen Val joutuu tohtori Paul McFarlanen, nerokkaan ja karismaattisen psykologin kohteeksi. McFarlanella näyttää olevan yliluonnollinen kyky ymmärtää, mitä Valin nappeja täytyy painella, jos haluaa luoda häneen riippuvuussuhteen ja heikentää hänen itsetuntoaan. Äitinsä holtittomuudesta järkyttyneet Valin muut tyttäret Jenny ja Anna päättävät selvittää, mitä heidän sisarelleen tapahtui. Mutta kun perhe kamppailee tavoittaakseen Valin ja ottaakseen vallan takaisin Paulilta, he saavat tietää, että heidän perheensä synkkä menneisyys tuo vielä heille kaikille yhden viimeisen tuhoisan iskun.”

Vera Stanhope tutkii
Kausi 12
8. toukokuuta

”Komisario Vera Stanhope (Brenda Blethyn) palaa ja johtaa ahkeraa etsivätiimiä, joka tutkii monimutkaisia ja murhaavia rikoksia. Lisäksi Kenny Doughty palaa rikosylikonstaapeli Aiden Healyn rooliin, joka on komisario Stanhopen vahva ja luotettava kumppani. Veran tiimin täydentävät Jon Morrison, joka esittää rikosylikonstaapeli Kenny Lockhartia, Riley Jones, joka esittää rikosylikonstaapeli Mark Edwardsia, ja Ibinabo Jack, joka esittää rikosylikonstaapeli Jacqueline Williamsia. Paul Kaye palaa ensimmäiseen uusista jaksoista patologi tohtori Malcolm Donahuen roolissa, kun taas Sarah Kameela Impey on mukana sarjan 2. jaksosta eteenpäin patologi-tohtori Paula Bennettinä. Neljä itsenäistä rikostarinaa ovat jälleen saaneet inspiraationsa huippusuosituista romaaneista ja hahmoista, jotka on luonut ylistetty rikoskirjailija Ann Cleeves. Hän sai vuonna 2017 Crime Writer’s Associationin Diamond Dagger Award -palkinnon elämäntyöstään ja jatkuvasta
huippuosaamisestaan.”

BAFTA Television Awards with P&O Cruises
AS-LIVE
12. toukokuuta

”BAFTA Television Awards with P&O Cruises palkitsee Britannian television parasta antia ja antaa tunnustusta vuoden 2023 laadulle ja monipuolisuudelle. Tänä vuonna P&O Cruisesin kanssa järjestettävät BAFTA Television Awards -palkintogaala lähetetään BritBoxissa sunnuntaina 12. toukokuuta 2024. Lähetystä isännöivät Rob Beckett ja Romesh Ranganathan.”

After the Flood
Kausi 1
13. toukokuuta 2024

”After the Flood on mysteeritrilleri, joka sijoittuu tuhoisan tulvan runtelemaan kaupunkiin. Kun tuntematon mies löydetään kuolleena maanalaisen parkkihallin hissistä, poliisi olettaa, että hän jäi loukkuun veden noustessa. Tutkinnan edetessä poliisi Joanna Marshall, jota näyttelee Sophie Rundle, saa pakkomielteen selvittää, mitä miehelle tapahtui ja miksi. Mysteeri etenee koko sarjan ajan, ja samalla näemme ilmastonmuutoksen todellisen vaikutuksen tämän pikkukaupungin asukkaiden elämään. Tulvat uhkaavat paljastaa salaisuuksia, ja omaisuuksien lisäksi maineet ovat vaakalaudalla. Mutta kuinka pitkälle ihmiset menevät suojellakseen itseään?”

Pokka pitää
Kaudet 4 & 5
15. toukokuuta

”Hyacinth Bucket on niin pakkomielteinen etiketin ja kasvatuksen suhteen, että hän tekee miehensä elämästä täydellistä kärsimystä. Neljännellä kaudella Hyacinth on päättänyt ostaa mökin maalta viikonloppuretriitiksi. On sanomattakin selvää, ettei hänen käsityksensä sopivasta vastaa Richardin toiveita eikä hänen lompakkoaan. Onneksi rakastunut maanviljelijä saa hänet tajuamaan, ettei maalaiselämä olekaan niin idyllistä kuin hän luuli. Hyacinth päättää kuitenkin yrittää uudelleen löytääkseen viikonloppumökin maaseudulla – Richardin kauhuksi…”

RHS Chelsea Flower Show
20. toukokuuta

”RHS Chelsea Flower Show 2024 tarjoaa hämmästyttävää puutarhasuunnittelua, upeita kukkanäyttelyitä ja puutarhanhoidollista inspiraatiota. Tänä vuonna tapahtuman on luvattu olevan tähän mennessä kestävin! Puutarhasuunnittelijat luovat vastuullisia puutarhoja käyttämällä ekotekniikoita, vähähiilisiä materiaaleja ja prosesseja, jotka vähentävät ympäristövaikutuksia.”

Unforgotten
Kausi 1
22. toukokuuta

”BAFTA-palkittu menestyssarja Unforgotten palaa viidennellä tuotantokaudellaan, kun etsivä Sunny Khan ja uusi komisario Jessie James paljastavat totuuden toisen historiallisen murhan takaa. Länsi-Lontoossa sijaitsevasta vastaremontoidusta historiallisesta kiinteistöstä löydetään ihmisen jäänteitä. Mutta onko kyseessä murha 1930-luvulta vai onko ruumis hävitetty viime aikoina? Paljon rakastetun entisen kollegan Cassie Stuartin haamu leijuu yhä osaston yllä – riittääkö Jessicalla määrätietoisuutta, ammattitaitoa ja sisua, jotta hän voisi olla paljon ihailtujen ja arvostettujen edeltäjiensä veroinen? Sanjeev Bhaskar palaa johtamaan tiimiä yhdessä Sinéad Keenanin kanssa, joka esittää hänen uutta pariaan DCI Jamesia. Myös komisario Khanin uskollinen tiimi palaa rooleihinsa, kuten Jordan Long komisario Murray Boultingina ja Carolina Main komisario Fran Lingleynä.”

Showtrial
Kausi 1
29. toukokuuta

”Kun Talitha Campbellia, rikkaan kiinteistökehittäjän tytärtä, syytetään salaliitosta yliopisto-opiskelijakollegansa Hannah Ellisin murhassa, seuraava oikeudenkäynti asettaa uhrin sekä syytetyn – ja heidän perheensä – mediamyrskyn silmään. Tuohon myrskyyn sekaantuu Cleo Roberts, Talithan pidätysyönä päivystänyt asianajaja. Talitha kieltäytyy isänsä avusta ja haluaa Cleon johtavan hänen puolustustaan syytteessä, jossa käytetään Talithan sukupuolta ja sosiaalista etuoikeutta häntä vastaan. Pidätyksestä tuomioon Cleo ja puolustusryhmä kilpailevat syyttäjän kanssa saadakseen meidät vakuuttuneiksi totuudesta Talithan suhteen: onko hän vahingoitettu syntipukki? Vai kylmäverinen murhaaja?”