Uusimmat

BritBoxin uudet sarjat ja elokuvat maaliskuussa 2024

01.03.2024 13:00 Muropaketin toimitus
Us

Jäähyväisten kesä (Us) © BritBox

BritBox ei maaliskuussa uusia elokuvia esittele, mutta sarjoja on luvassa seitsemän kappaletta.

Alla BritBoxin maaliskuun tarjonta. Kuten aina, muutokset ovat mahdollisia ja lisäykset myös…

SARJAT

Jäähyväisten kesä (Us) 
Kausi 1
6. maaliskuuta

”Jäähyväisten kesä (Us) on koskettava ja hulvaton tarina Peterseneistä heidän Euroopan ympärimatkallaan. Lomalla isä Douglas yrittää voittaa takaisin vaimonsa Connien rakkauden ja korjata suhteensa heidän poikaansa Albieen. Sarjan pääosissa Tom Hollander (Baptiste), Saskia Reeves (Luther) ja Sofie Gråbøl (The Killing). Connie ja Douglas ovat suunnitelleet Euroopan ympärysmatkaa, joka on tarkoitettu viimeiseksi perhelomaksi ennen kuin heidän ainoa poikansa Albie suuntaa yliopistoon. Yllättäen, vain päiviä ennen matkan alkua, Connie yllättää Douglasin ilmoittamalla haluavansa avioeron. Tästä huolimatta he päättävät toteuttaa matkan, joka vie heidät läpi maailman kauneimpien kaupunkien, kuten Amsterdamin, Pariisin, Venetsian ja Barcelonan. Matka tarjoaa Douglasille mahdollisuuden voittaa takaisin vaimonsa sydän ja paikata rikkonainen suhde teini-ikäiseen poikaan. Matkan varrella rakkaus kohtaa mutkia, mutta Douglas ei ole valmis luovuttamaan. Onko hänellä mahdollisuus saada avioliittonsa ja perheensä jälleen raiteilleen? Sarja pohjautuu David Nichollsin samannimiseen romaaniin.”

Alma’s Not Normal
Kausi 1
6. maaliskuuta

”Alma’s Not Normal tarjoaa terävän ja koomisen silmäyksen luokkaeroihin, seksuaalisuuteen, mielenterveysongelmiin sekä päihteiden käyttöön. Sarjassa loistavat pääosissa Sophie Willan (Time), Jayde Adams (The Outlaws) ja Lorraine Ashbourne (Sherwood). Äskettäin tapahtuneen eron jälkeen Alma yrittää saada elämänsä takaisin raiteilleen. Työttömänä, ilman koulutusta ja kapinallisella luonteella tämä tehtävä osoittautuu kaikkea muuta kuin yksinkertaiseksi. Tilannetta monimutkaistaa entisestään hänen heroiinista riippuvainen äitinsä, joka on tuomittu pakkohoitoon tuhopolton vuoksi sekä Almaa välttelevä omalaatuinen isoäiti Joan. Sarja on sydäntälämmittävä kunnianosoitus naisille, jotka rohkeasti kohtaavat elämänsä haasteet ja pyrkivät määrätietoisesti toteuttamaan unelmiaan riippumatta heille jaetuista vaikeista lähtökohdista.”

SunTrap
Kausi 1
13. maaliskuuta

”Suntrap on vastustamattoman hauska komediasarja, joka vilisee nokkelia ja vauhdikkaita juonenkäänteitä. Sarjan tähtinä loistavat Bafta-palkittu Kayvan Novak (Four Lions), Bradley Walsh (Law & Order: UK) ja Poppy Gilbert (Chloe). Woody on naamioitumisen mestari ja maailman ykköspeitetoimittaja. Kun hänen korruptoitunut päätoimittajansa paljastaa hänet, Woodylle ei jää muuta vaihtoehtoa kuin lähteä pakoon. Ilman vaihtoehtoja Woody pakenee ja löytää entisen mentorinsa Brutuksen, joka pitää nykyään baaria aurinkoisella espanjalaisella saarella. Aluksi Brutus ei ole kovinkaan innoissaan nähdessään hankalaa työtä tekevän suojattinsa, mutta pian hän tajuaa hyötyvänsä Woodystä laittaessaan tämän tekemään tutkimuksia ympäri saarta. Woody on huimaava valikoima elämää suurempia persoonia, ja sekoittaa saaren asukkaiden elämän perusteellisesti. Mikään haaste ei ole liian suuri tai outo Woodylle, jonka kanssa seikkailut johtavat väistämättä kaaokseen ja huvittaviin tilanteisiin.”

Traces – Jäljet
Kausi 2
20. maaliskuuta

”Traces – Jäljet tekee odotetun paluun toisen kauden myötä, ja se vie katsojat jälleen Dundeen sydämeen, rikosteknisen laboratorion uumeniin. Sarjassa nähdään Molly Windsor (Three Girls, julkaistaan BritBoxissa huhtikuussa), Laura Fraser (Breaking Bad) ja Martin Compston (Line of Duty). Tässä kriitikoiden ylistämässä, Val McDermidin ideaan perustuvassa rikosdraamassa seurataan laboratorioassistentti Emma Hedgesin matkaa kohti rikosteknisen tutkijan ammattia samalla, kun hän on lähellä saada päätökseen vuosia vanhan äitinsä murhatapauksen. Lisäksi hänen rakastettunsa Daniel valmistautuu todistamaan omaa isäänsä vastaan. Kestääkö Emman ja Danielin suhde paineet? Toteutuuko oikeudenmukaisuus? Samaan aikaan professorit Sarah Gordon ja Kathy Torrance tutkivat tappavaa pommikampanjaa. Kotitekoisia pommeja räjähtelee ympäri Dundeeta, ja ratkaisevia johtolankoja on piilotettu pommien sisään. Löytääkö tiimi pommittajan ennen kuin heidän henkilöllisyytensä haihtuu savuna ilmaan?”

One Of Us
Kausi 1
20. maaliskuuta

”Kauhea murha mullistaa kahden maaseudulla eristyksissä asuvan perheen elämän Skotlannissa. One of Us on neliosainen draama, jonka ovat kirjoittaneet Kadonnut -sarjan käsikirjoittajat Jack ja Harry Williams, ja sen pääosissa nähdään Juliet Stevenson (Truly, Madly, Deeply), Laura Fraser (Breaking Bad), Joanna Vanderham (Crime) ja John Lynch (Best). Grace Douglas ja Adam Elliot kasvoivat rinnakkain syrjäisellä Skotlannin maaseudulla. He ovat vastikään avioituneet ja täynnä toivoa tulevaisuudesta – kunnes kaikki katkeaa raa’an murhan vuoksi. Douglasit ja Elliotit ovat hurjan erilaisia perheitä, joita menneisyydessä tapahtuvat asiat erottavat mutta jotka raivo ja suru pakottavat yhteen. Kun Gracen ja Adamin tappanut mies työntyy heidän elämiinsä, he joutuvat tekemään valinnan, jolla on synkät seuraukset kaikille. Kun he kompuroivat valitsemallaan tiellä, totuus ja moraali hämärtyvät. Gracen ja Adamin kuolema on vasta alku tälle vaaralliselle matkalle, joka mutkitellen kääntyy kohti tuhoisaa loppua.”

Mr Bates Vs The Post Office
Kausi 1
27. maaliskuuta

”Mr Bates vs the Post Office on uusi draama, joka kertoo yhdestä Britannian oikeushistorian suurimmasta oikeusmurhasta. Ja osoittaa, miten tv-sarja voi innoittaa muutokseen. Sarjan pääosassa nähdään BAFTA-palkittu Toby Jones (Tinker Tailor Soldier Spy). Satoja syyttömiä alapostimestareita syytettiin virheellisesti varkaudesta, petoksesta ja väärästä kirjanpidosta viallisen tietotekniikkajärjestelmän vuoksi. Monet väärin kohdellut työntekijät joutuivat syytteeseen ja joitain vangittiin rikoksista, joita he eivät koskaan tehneet. Skandaali vahingoitti monien elämää peruuttamattomasti. Sarjan on kirjoittanut kiitetty käsikirjoittaja Gwyneth Hughes (Tom Jones, Honour, Vanity Fair).”

Eroja ja avioeroja (The Split)
Kaudet 1–3
27. maaliskuuta

”Hannah Defoe on loistava avioerojuristi. Hän hoitaa mahtavan äitinsä Ruthin ja ja omapäisen siskonsa Ninan kanssa Lontoon varakkaiden ja tunnettujen ihmisten eroja. Kun Hannah lähtee perheyrityksestä kilpailevaan firmaan, hän saa yllättäen yhteyden menneisyyden romanttisen kiinnostuksen kohteeseensa ja alkaa kyseenalaistaa omaa avioliittoaan. Asianajajana Hannah saa aina sen, mitä haluaa, asiakkailleen. Mutta voiko hän saada sen, mitä hän haluaa itselleen? Sarjan on luonut Emmy- ja BAFTA-voittaja Abi Morgan (Suffragette).”