Uusimmat

HBO Maxin tärkeimmät uudet sarjat ja elokuvat maaliskuussa 2024

Kuva: Jaap Buittendijk © 2023 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved.

01.03.2024 08:00 Muropaketin toimitus

Maaliskuussa 2024 HBO Maxissa julkaistaan muun muassa Timothée Chalamet’n tähdittämä Wonka, Kate Winsletin uutuussarja The Regime ja Yhdysvaltain presidenttiehdokkaiden edesottamuksia seuraava The Girls on the Bus.

Maaliskuun uudet sarjat ja tuotantokaudet HBO Maxilla:

Royal Crackers, kausi 2 – 1. maaliskuuta alkaen

Suosittu Adult Swim -animaatiosarja kakkosluokan keksiyrityksen perinnöstä taistelevasta perheestä jatkuu uusin jaksoin. Toisella tuotantokaudella pureudutaan syvemmin veljesten Steben (Jason Ruiz) ja Theon (Andrew Santino) ongelmalliseen isäsuhteeseen heidän joutuessaan kohtaamaan isänsä synkän menneisyyden. Samaan aikaan Royal Crackers -keksiyhtiö pyrkii pysymään relevanttina ja tavoittelee samalla koko maailman välipalakuninkuutta. Ruizin ja Santinon lisäksi sarjaa tähdittävät Jessica St. Clair ja Maile Flanagan. Royal Crackers on Ruizin luoma ja tuottama, ja sarjan vastaavana tuottajana toimivat Seth Cohen (The Last Man on Earth, Hoops) ja Evan Mann (Arrested Development).

Uudesta kaudesta julkaistaan uusi jakso viikottain.

The Regime – 4. maaliskuuta alkaen

Kate Winsletin tähdittämä, synkän komediallinen sarja kertoo modernista eurooppalaisesta hallinnosta, joka alkaa murentua. Pysyteltyään pitkään palatsin seinien sisällä kansleri Elena Vernhamista (Winslet) on tullut yhä vainoharhaisempi ja epävakaampi. Räjähdysherkästä sotilas Herbert Zubakista (Matthias Schoenaerts) tulee yllättäen kanslerin uskottu. Zubakin vaikutusvallan kasvaessa Elena yrittää laajentaa omaa valtapiiriään, ja lopulta sekä palatsi että koko valtio alkavat murtua hänen ympärillään. Sarjassa näyttelevät myös Guillaume Gallienne, Andrea Riseborough, Martha Plimpton ja Hugh Grant. The Regime on Will Tracyn käsikirjoittama ja Stephen Frearsin ja Jessica Hobbsin ohjaama.

Sarjasta julkaistaan uusi jakso viikottain.

The Girls On The Bus – 14. maaliskuuta alkaen

The Girls on the Bus kutsuu katsojat mukaan seuraamaan presidentinvaalien kampanjointia ympäri Yhdysvaltoja. Sarja kertoo neljästä naispuolisesta toimittajasta, joilla on kullakin erilainen raportointityyli ja persoonallisuus. Tarina keskittyy Sadie McCarthyyn (Melissa Benoist), joka haikailee menneiden aikojen vaalijournalismin perään ja jättää koko elämänsä taakseen voidakseen kirjoittaa presidenttiehdokkaasta sanomalehteen. Sadie hyppää kampanjabussiin ja lähentyy lopulta kolmen kilpailijansa, Gracen (Carla Gugino), Lolan (Natasha Behnam) ja Kimberlynin (Christina Elmore) kanssa. Eroavaisuuksistaan huolimatta toimittajista tulee kuin perhe, jolla on eturivin paikat maan sekopäisimpään saippuaoopperaan — taisteluun Valkoisen talon herruudesta. Sarja on Amy Chozickin ja Julie Plecin käsialaa ja perustuu Chozickin kokemuksiin politiikan toimittajana.

Sarjasta julkaistaan kaksi ensimmäistä jaksoa ensi-iltapäivänä ja loput viikoittain.

Tulossa myös:

  • The Disappearance (Chylka), kaudet 1–2 – 7 maaliskuuta
  • The Cleaning Lady, kausi 2 – 12 maaliskuuta

Maaliskuun uusia elokuvia:

Vonkka (Wonka) – 8. maaliskuuta

Vonkka (Wonka) perustuu Roald Dahlin rakastetun Jali ja suklaatehdas – lastenkirjan keskushahmoon. Elokuva kertoo siitä, miten maailman suurimmasta keksijästä, taikurista ja suklaatehtailijasta tuli tuntemamme Villi Vonkka. Timothée Chalamet esittää pääosaa elokuvassa, joka kertoo nuoresta Villi Vonkasta, jolla on loputtomasti ideoita ja vahva tahto muuttaa maailmaa herkullinen suupala kerrallaan. Samalla hän aikoo todistaa, että parhaat asiat elämässä alkavat unelmasta. Elokuva on käsikirjoittaja-ohjaaja Paul Kingin (Paddington-elokuvat) käsialaa.

LUE MYÖS: Arvostelu | Timothée Chalametin värikäs Wonka-elokuva sopii hyvin myös aikuisille

Tulossa myös:

1.3.
Tenet
Pianoforte
After Yang
Jonah Hex
Sucker Punch (2011)

2.3.
Babylon 5: The Road Home

8.3.
Out of the Blue
Fallen
Run All Night

15.3.
Arkajalat (The Goonies)

22.3.
Wyatt Earp

23.3.
Gremlins 2 – uusi pesue (Gremlins 2: The New Batch)

29.3.
Mad Max
Mad Max – ukkosmyrsky (Mad Max: Beyond Thunderdome)

Maaliskuun uusia dokumentteja ja spesiaaleja:

  • A Revolution on Canvas – 6. maaliskuuta
  • The Dog House, kausi 5 – 7 maaliskuuta
  • Justice USA – 14. maaliskuuta
  • Jerrod Carmichael: Reality Show – 30. maaliskuuta

Tiedot perustuvat HBO Maxilta saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.