Uusimmat

Viaplayn tärkeimmät uudet sarjat ja elokuvat joulukuussa 2023

Kuva: © Sony Pictures Animation

30.11.2023 13:29 Muropaketin toimitus

Viaplayhin saapuu joulukuussa esimerkiksi hittianimaatio Spider-Man: Across the Spider-Verse, Kenneth Branaghin Belfast ja Jake Gyllenhaalin Ambulance.

Alla Viaplayn joulukuun tärkein tarjonta siltä osin, mitä tulevista julkaisuista on etukäteen paljastettu. Tulevien julkaisujen ajankohtaista tilannetta voi seurata Viaplayn omalta tulevien julkaisujen sivulta.

SARJAT

Bridge & Tunnel
Kausi 1
8.12.2023

”Draama/komediasarja, jossa vuonna 1980 joukko vastavalmistuneita ystävyksiä lähtee tavoittelemaan unelmiaa Manhattanille, mutta samalla he pitävät kiinni Long Islandilla sijaitsevan duunarikotikaupunkinsa tutuista ympyröistä. Sarja on Edward Burnsin käsialaa.”

Leonardo
Kausi 1
18.12.2023

”Tapahtuma alkavat kun Leonardo da Vinci on syytettynä muusansa myrkyttämisestä. Mies ryhtyy kertomaan kuulustelijalle elämäntarinaansa. Sarjassa käydään läpi da Vincin kuuluisia töitä ja niiden taustalla olevia tarinoita.”

ELOKUVAT

Ambulance
1.12.2023

”Jake Gyllenhaalin tähdittämä toimintaleffa, jossa palkittu veteraani Will Sharp sotkeutuu pankkiryöstöön yrittäessään
kerätä rahaa vaimonsa lääkärilaskuihin.”

Jukka Jalonen – Vielä kerran
1.12.2023

”Jukka Jalonen on Suomen jääkiekkomaajoukkueen menestyksekkäin päävalmentaja. Tuleva kausi on hänelle viimeinen Leijonien peräsimessä. Ohjelmassa hän kertoo työstään, ja elämästä jääkiekon ympärillä.”

Christmas With the Campbells
2.12.2023

”Päivää ennen lomia Jessen poikaystävä Shawn jättää hänet, koska Shawn on lähdössä pois. Shawnin vanhemmat saavat kuitenkin suostuteltua Jessen viettämään joulua heidän ja Shawnin komean serkun kanssa.”

Jerryn ja Margen lotto-salaisuus
8.12.2023

”Bryan Cranstonin ja Annette Beningin tähdittämä draamakomedia pariskunnasta, joka voittaa elämänsä jättipotin lotossa.”

Spider-Man: Across the Spider-Verse
8.12.2023

”Hämähäkki-ihmisten kansoittamassa multiversumissa Miles Moralesin on määritettävä uudelleen sankaruuden merkitys.”

Sympathy for the Devil
9.12.2023

”Häiriintyneen oloinen mysteerimies kaappaa aseella uhaten auton ja sen kuljettajan panttivangikseen. Viattoman kuljettajan ilta muuttuu vielä entistäkin synkemmäksi kun matkan tarkoitus selviää eikä kaikki ole todellakaan sitä miltä näyttää.”

One Fine Morning
14.12.2023

”Yksinhuoltajaäiti kamppailee huolehtiakseen isästään, jolla on hermoston rappeutumissairaus. Yrittäessään löytää kunnollista hoitokotia hän tapaa sattumalta vanhan ystävänsä, ja he aloittavat suhteen.”

Belfast
15.12.2023

”Kenneth Branaghin Oscar-palkittu elokuva teini-ikäisestä Buddysta. Hänen elämäänsä kuuluvat rakastava perhe, poikien metkut ja orastava romanssi. Kun Buddyn kotikaupunki Belfast joutuu levottomuuksien kouriin, perheellä on edessä vaikea valinta: jäädäkö odottamaan konfliktin loppumista vai jättääkö kaikki taakse ja aloittaa uusi elämä.”

Vesper
16.12.2023

”13-vuotias Vesper kamppailee selviytyäkseen isänsä kanssa maapallon ekosysteemin romahdettua, ja hänen on käytettävä järkeään, voimiaan ja biohakkerointikykyjään taistellakseen tulevaisuuden puolesta.”

Big George Foreman
22.12.2023

”Elokuva legendaarisesta nyrkkeilyn raskaansarjan maailmanmestarista.”

The Pope’s Exorcist
29.12.2023

”Russel Crowen tähdittämä kauhutrilleri Vatikaanin salaisuuksista.”